Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding

Betreed jouw toekomstige droomhuis, perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens en koppels! Deze charmante maisonnette woning in Engelen, biedt de perfecte combinatie van moderne gemakken en klassieke charme. Met een ruime woonkamer, een lichte keuken en een ruime slaapkamer, zul je je hier meteen thuis voelen. De centrale, maar rustige ligging maakt dit appartement een unieke vondst. Ontdek het nu!

Hoogtepunten van de Woning
- Ruime woonkamer met Frans balkon: Geniet van een heerlijk lichte ruimte met een Frans balkon, die zorgt voor een frisse luchtige sfeer.
- Lichte keuken: Moderne witte hoekopstelling met een donker werkblad, voorzien van diverse inbouwapparatuur.
- Ruime slaapkamer met dakkapel: Een aangename, lichte ruimte met dakraam en een dakkapel, perfect voor een goede nachtrust.
- Inpandige berging: Voorzien van CV-ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger, biedt dit voldoende opbergruimte.
- Gemeenschappelijke fietsenberging en gemeenschappelijke containerruimte.
- Gunstig gelegen: Dichtbij supermarkt, openbaar vervoer, gezondheidscentrum en uitvalswegen. Slechts 10 minuten rijden naar de Bossche binnenstad.

Uitgebreide Beschrijving

Welkom in de Heuvelstraat 10, een stijlvol en instapklaar appartement gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig complex in Engelen. Zodra je binnenkomt, valt direct op hoe netjes en smaakvol alles is afgewerkt. Op de vloer ligt prachtig laminaat en de wanden zijn in lichte tinten geschilderd, wat voor een frisse en uitnodigende sfeer zorgt.

De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen. Dankzij de openslaande deuren naar het Franse balkon stroomt er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, waardoor de ruimte nog groter lijkt. Hier kun je gemakkelijk een gezellig zitgedeelte en eetgedeelte creëren, ideaal voor zowel rustige avonden als gezellige etentjes.

De keuken is een genot voor iedere kookliefhebber. Met een moderne witte hoekopstelling en een donker werkblad, is de keuken uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combioven/ magnetron. Daarnaast biedt de keuken voldoende bergruimte in de kasten en lades om al je keukengerei netjes op te bergen.

Via de hal bereik je de volledig betegelde badkamer, die voorzien is van een douchecabine, een wastafelmeubel en een toilet. Alles is netjes afgewerkt en klaar voor gebruik.

Op de tweede verdieping, te bereiken via een trap in de woonkamer, bevindt zich de ruime slaapkamer. Deze is sfeervol en licht door een dakraam en een dakkapel en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed, bureau en een kledingkast.

Dit appartement heeft energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig is. Met een woonoppervlakte van 58 m² en een westelijk gelegen Frans balkon waar je kunt genieten van de middag- en avondzon, is dit appartement ideaal voor eenpersoonshuishoudens en koppels.

De woning is gelegen in Engelen, op slechts 10 minuten van de bruisende binnenstad van 's-'s-Hertogenbosch. Engelen biedt diverse voorzieningen zoals een basisschool, sportverenigingen en een golfterrein met een 18-holes baan. Het Engelermeer, een 2 hectare groot recreatiegebied met een surfplas, ligt op korte afstand.

Extra Kenmerken

Bij binnenkomst valt direct op hoe netjes en smaakvol het appartement is afgewerkt. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn voorzien van lichte tinten. De woonkamer is een heerlijke plek om tijd door te brengen. Het is opvallend licht dankzij het Frans balkon die tevens een vrij uitzicht bieden op de leuke woonomgeving. De woonkamer is groot genoeg om een gezellig zitgedeelte en eetgedeelte te maken. De keuken heeft een moderne witte hoekopstelling met een mooi donker werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combioven/ magnetron. Daarnaast is er voldoende bergruimte in de kasten en lades.

Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De nette badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en een toilet. Via de trap in de woonkamer loop je door naar de tweede verdieping waar de slaapkamer is. De ruimte is net zoals de rest van het appartement netjes afgewerkt en aangenaam licht door een dakraam en een dakkapel. De woning ligt in de wijk Engelen. Langs het nabij gelegen water kun je heerlijk wandelen. Met de auto ben je snel bij de A59.

Highlights in Detail

Dit appartement biedt een ruime woonkamer met een Frans balkon dat een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaat. De lichte keuken is modern en goed uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. De ruime slaapkamer, gelegen op de tweede verdieping, profiteert van veel natuurlijk licht dankzij de dakkapel en het dakraam. Daarnaast is er een inpandige berging met een CV-ketel en aansluitingen voor een wasmachine en droger, wat extra opbergruimte biedt. De gunstige ligging nabij voorzieningen en uitvalswegen maakt dit appartement ideaal voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 192

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 192

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch