Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime en goed onderhouden tweekapper is gelegen op een rustige en fijne woonlocatie nabij alle gewenste voorzieningen in Mierlo. De woning is voorzien van een riante living, complete keuken, ruime badkamer, een viertal slaapkamers, eigen garage en oprit en een keurig aangelegde achtertuin met achterom.

De voortuin met oprit geeft toegang tot de overdekte entree van de woning.

De hal is voorzien van een tegelvloer, trapopgang en toiletruimte. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

De ruime en lichte woonkamer is praktisch ingedeeld, de zithoek is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een eiken houten vloer en spachtelputz wandafwerking. Vanuit de woonkamer kijkt men weg de straat in tegenover de woning.

Aan de achterzijde bevindt zich de eethoek waarvoor genoeg ruimte is voor het plaatsen van een grote eettafel. Middels een schuifpui is het overdekte terras bereikbaar. Tevens beschikt de woonkamer over een praktische trapkast.

De dichte keuken met tegelvloer is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. De diverse boven en onderkasten zorgen voor voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken is er een prettig contact met de achtertuin. De keuken geeft toegang tot een portaal welke toegang heeft tot de achtertuin en een bijkeuken welke verbonden is met de garage.

De garage is voorzien van een tegelvloer, stalen kanteldeur (elektrisch bedienbaar), de meterkast, verwarming en loopdeur naar zij-pad.

1e verdieping. De overloop beschikt over vloerbedekking en geeft toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is een praktische bergkast aanwezig.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van vloerbedekking, een vaste kastenwand over de volle diepte van de kamer en een tweetal ramen. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde over de volle breedte van de woning en beschikt eveneens over vloerbedekking.

De badkamer is ruim opgezet en is van alle gemakken voorzien, zo beschikt deze over een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en een toilet. De badkamer kan mechanisch geventileerd worden maar ook natuurlijk middels het aanwezige dakraam.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de royale 2e verdieping bereikbaar waar een tweetal slaapkamers en de wasruimte bevinden.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van vloerbedekking en kastenwand. Slaapkamer 4 is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt eveneens over vloerbedekking.

De wasruimte/stookruimte beschikt over de opstelling Cv-installatie en een wasmachine en wasdroger (blijven achter).

Tuin. De privacy biedende en keurig aangelegde achtertuin beschikt over een overkapping vast aan de woning met terras, gazon, borders met vaste beplanting, tuinhuisje, achterom naar achtergelegen fiets- en wandelpad en een eigen (unieke) achterom aan de zijkant van de woning om de voorzijde te bereiken.

Bijzonderheden: - Goed onderhouden en energiezuinige tweekapper in rustige, kindvriendelijke buurt in Mierlo; - Energielabel A; - Woonoppervlakte van 161m² en een garage van 16m²; - Voorzien van een viertal slaapkamers; - Eigen garage aanwezig; - Privacy biedende achtertuin; - Gelegen nabij bossen van Mierlo, natuurgebied 't Sang en de Strabrechtse Heide om heerlijk te kunnen wandelen/hardlopen/mountainbiken; - Voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen, winkels en bushalte op loopafstand bereikbaar; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk; - Kortom, kom kijken naar deze mooie en verrassend ruime tweekapper!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 300

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 300

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA