Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een gunstig gelegen en ruime tweekapper met eigen garage en een viertal slaapkamers nabij alle gewenste voorzieningen? Kom dan snel kijken naar deze gezinswoning in Mierlo-Hout.

Indeling. Oprit met voortuin.

Entree. De hal is voorzien van een laminaatvloer, meterkast, toiletruimte en trapopgang.

De toiletruimte is deels betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De lichte woonkamer is praktisch ingedeeld met de zithoek aan de voorzijde, eveneens voorzien van een nette laminaatvloer en de eethoek aan de achterzijde met zicht op de achtertuin. Een praktische trapkast zorgt voor extra bergruimte.

De half open keuken beschikt over een kleine bar en een L-vormige keukenindeling welke voorzien is van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en diverse boven- en onderkasten.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en is er middels een deur toegang tot de achtertuin.

1e verdieping. De overloop met vloerbedekking geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde, beschikt over een laminaatvloer en is ruim van opzet.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt eveneens over een laminaatvloer.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een zeil vloerafwerking.

De badkamer is in lichte tinten betegeld en is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, toilet en radiator. De badkamer beschikt over een raam en kan daardoor natuurlijk geventileerd worden.

2e verdieping. Middels een vaste trap is de overloop bereikbaar. Hier bevindt zich de opstelling voor de Cv-installatie en een dakraam. Slaapkamer 4 is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin. De achtertuin is verzorgd aangelegd met terras, gazon en borders met beplanting. De tuin is privacy biedend. Via de aangebouwde garage is de voorzijde bereikbaar. De garage beschikt over een stalen kanteldeur en elektra.

Bijzonderheden: - Goed onderhouden tweekapper met garage; - Gelegen in Mierlo-Hout op loopafstand van alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen, NS-station en uitvalswegen; - Zonnepanelen aanwezig; - Een viertal slaapkamers; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (verkoper heeft het pand nooit zelf bewoond); - Schilderwerk in 2022 gedaan; - Kortom, kom snel kijken naar deze leuke gezinswoning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 507

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 507

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA