Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT ONLINE EEN BEZICHTIGING INPLANNEN? GA NAAR ONZE WEBSITE!

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE IN BRANDEVOORT

Welkom in Brandevoort - Schutsboom, de idyllische wijk waar jouw droomhuis op je wacht. Deze charmante tussenwoning combineert modern comfort met een warme sfeer, ideaal voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. Met zijn duurzame energielabel A en een zonnige tuin op het zuiden, is dit huis de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Stap binnen en ontdek de veelzijdigheid van de vier slaapkamers, een riante woonkamer en een keuken om van te dromen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Gelegen in Brandevoort: Geniet van de unieke charme van deze smaakvolle en gevarieerde woonwijk. Alles wat je nodig hebt, van scholen tot winkels en horeca, ligt op loopafstand.
- Uitstekende bereikbaarheid: Met het NS-station om de hoek sta je binnen no-time in het bruisende hart van Helmond of Eindhoven.
- Slimme indeling: De woning biedt een ruime hal met toilet, een lichte woonkamer met vloerverwarming en een moderne keuken uit 2020. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een complete badkamer. De tweede verdieping biedt nog een extra slaapkamer en een kamer zonder daglichttoetreding.
- Zonnige tuin: De fraai aangelegde achtertuin op het zuiden is een perfecte plek om te ontspannen. Met een overkapping, ruime berging en achterom is het de ideale buitenruimte.
- Duurzaam en energiezuinig: Volledig geïsoleerd, voorzien van 8 zonnepanelen, een zonneboiler en een moderne cv-ketel.
- Groen uitzicht: Geniet elke dag van het prachtige uitzicht over een groenstrook aan de voorzijde. Parkeren is hier nooit een probleem dankzij de ruime parkeermogelijkheden.

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS

De woning biedt een ruime woonkamer, die dankzij de vloerverwarming altijd comfortabel aanvoelt. De PVC-vloer heeft een warme uitstraling. In de moderne keuken, vernieuwd in 2020, bereid je moeiteloos de heerlijkste maaltijden. Of je nu een liefhebber bent van uitgebreide diners of snelle snacks, deze keuken is van alle gemakken voorzien.

Op de eerste verdieping wachten drie fijne slaapkamers op je om ingericht te worden naar jouw smaak. De complete badkamer is een oase van rust, waarin je heerlijk kunt ontspannen in het ligbad. Op de tweede verdieping ontdek je een ruime zolderslaapkamer en een extra kamer, perfect als hobbyruimte of thuiswerkplek.

De achtertuin is je eigen privéparadijs, met een ligging op het zuiden voor de lange zomeravonden en een handige overkapping. Hier vind je ook een ruime berging voor al je spullen, van fietsen tot tuingereedschap. En met de achterom stap je zo weer de wereld in.

Dankzij het energielabel A en de 8 zonnepanelen is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Met een zonneboiler en een cv-ketel uit 2017 ben je klaar voor de toekomst. En dat alles met een prachtig uitzicht over een groene strook aan de voorzijde van de woning. Parkeren is altijd eenvoudig dankzij de ruime mogelijkheden in de buurt.

KERNPUNTEN IN DETAIL

De woning in Brandevoort biedt een unieke mix van stijl en duurzaamheid. Met een energielabel A, acht zonnepanelen en een modern interieur, is het perfect voor jonge gezinnen en rustzoekers. De tuin op het zuiden nodigt uit tot ontspanning, terwijl de ruime indeling binnen voldoende ruimte biedt voor groei en creativiteit. Een groene omgeving vult het uitzicht aan, en de nabijheid van voorzieningen en openbaar vervoer maakt het plaatje compleet. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel, duurzaam en inspirerend leven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij