Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze ruim uitgebouwde tussenwoning in de wijk Steenbergen-Zuid. Met zijn ruime woonkamer met moderne open keuken, drie comfortabele slaapkamers en een zonnige tuin op het westen is deze woning ideaal voor starters en doorstromers. Bovendien is er de mogelijkheid om een vaste trap naar de tweede verdieping te realiseren, wat dit huis extra aantrekkelijk maakt. Op loopafstand bevinden zich alle voorzieningen, waaronder basisschool Gummarus, openbaar vervoer, sportpark Steenbergen en de Jumbo-supermarkt.

INDELING Begane grond: Via de entree/hal betreed je de woning, met toegang tot het toilet, de voorraadkast en de woonkamer.

De woonkamer is over de volledige breedte uitgebouwd, waardoor er een heerlijk ruime woonkamer met schitterende open keuken is ontstaan. De keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een U-vormige inbouwkeuken. Deze keukenopstelling is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/ vriescombinatie, combi-oven en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer heb je via openslaande deuren toegang tot de heerlijk zonnige achtertuin.

Eerste verdieping De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een douchecabine een een wastafelmeubel.

Slaapkamer 1: Deze hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is stijlvol afgewerkt met een fraaie laminaatvloer. Daarnaast is de kamer uitgerust met airconditioning en rolluiken.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is, net als de andere kamers, keurig afgewerkt met een fraaie laminaatvloer en voorzien van een rolluik.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft eveneens een nette laminaatvloer en is voorzien van een rolluik.

Zolderverdieping: Via de vlizotrap bereikt u de ruime zolderverdieping, die momenteel als bergzolder wordt gebruikt. Deze ruimte biedt een uitstekende mogelijkheid om het woonoppervlak aanzienlijk te vergroten. Door het plaatsen van een vaste trap is deze zolder eenvoudig om te toveren tot een extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte, wat de woning nog aantrekkelijker maakt.

Tuin: De onderhoudsvriendelijke tuin is ideaal gelegen op het zonnige westen, perfect voor lange zomerdagen in de zon. Aan de woning bevindt zich een ruime stenen berging, ideaal voor extra opslag. Bovendien is er aan de achterzijde van de tuin een handige achterom, waardoor de tuin ook gemakkelijk via de achterkant te bereiken is.

Algemeen: - De woning is gelegen in de geliefde woonwijk `Steenbergen-Zuid` - De woonkamer is over de volledige breedte uitgebouwd en heeft een moderne open keuken - De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een sfeervolle open haard - De woning telt 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer - De woning is grotendeels voorzien van rolluiken - De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom - Oplevering in onderling overleg

Aarzel niet en maak snel een afspraak om deze schitterende woning te bezichtigen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel