Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Al tijden op zoek naar een vrijstaande woning, gelegen op een ruim perceel, maar die dicht bij alle voorzieningen ligt én beschikt over een riante garage? Say yes to this address! Op een centrale plek dichtbij alle benodigde voorzieningen, maar toch met absolute privacy en rust.

Zien jullie jezelf in de tuin al genieten van een heerlijke kop koffie of natuurlijk een goed glas wijn? Beginnen jullie chef-kokshanden al te kriebelen bij het zien van de riante woonkeuken? Of hebben jullie al creatieve ideeën voor de riante garage? Schroom dan niet om langs te komen voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS
• Deze woning biedt de perfecte balans tussen alle voorzieningen binnen handbereik en een rustige thuisbasis.
• Ervaar ultiem comfort met de vloerverwarming op de begane grond, die elke stap verwarmt en zorgt voor een heerlijk warme sfeer, zelfs op de koudste dagen.
• Geniet in de op het Zuiden gelegen gloednieuwe achtertuin van het zonnetje of organiseer een gezellige bbq in de gave overkapping.
• Is energiezuinig wonen een pré op het woonwensen lijstje? Dan kan die afgevinkt worden! Deze woning beschikt over maar liefst 4 airco's en 23 zonnepanelen! Zo zijn jullie klaar voor een duurzame toekomst.
• Al tijden op zoek naar een instapklare woning zonder hele klusperiode? De woning is volledig afgewerkt naar de maatstaven van nu en onderhoudsvriendelijk door o.a. de kunststof kozijnen.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 179 m², overige inpandige ruimte van ca. 12 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 13 m², externe bergruimte van ca. 36 m² en een inhoud van ca. 707 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.


Jullie wonen nu zeer waarschijnlijk in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op loopafstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Bergen op Zoom, Breda, Rotterdam en Antwerpen.


INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer + vloerverwarming)
Jullie komen aan bij deze heerlijke woning aan de Molenweg in de gezellige stad Steenbergen, parkeren de auto op de riante oprit en lopen middels de onderhoudsvriendelijke voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast, modern betegeld toilet met fonteintje en de woonkamer.

De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer (incl. vloerverwarming), gestucte wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De woonkamer is voorzien van elektrische rolluiken, airconditioning en biedt toegang tot de hal.

De hal is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De hal biedt toegang tot de riante living met open woonkeuken, garderobe en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De riante living is afgewerkt met een luxe betegelde vloer, gestucte wanden, gestuct plafond en bestaat uit een open woonkeuken en woonkamer. De open indeling en warme ambiance maken de woonkamer de perfecte plek om samen te komen, te ontspannen en herinneringen te maken. De living is voorzien van elektrische rolluiken en vloerverwarming.

De moderne open woonkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, diverse inbouwapparatuur, granieten werkblad, 5-pits gasfornuis, oven, afzuigkap (2020), koelkast (2019), vriezer, vaatwasser(2023), combimagnetron, een kookschiereiland, vloerverwarming en airconditioning. De keuken biedt toegang tot de tuin middels dubbele openslaande deuren.

De woning beschikt over een riante voor-, zij- en achtertuin. Hier kun je genieten van het buitenleven, tuinieren, ontspannen op het terras of zelfs een feestje geven voor je vrienden. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van sierbestrating, achterom, buitenverlichting, overkapping en biedt toegang tot twee bergingen en een garage. In de tuin ervaren jullie ruimte, rust en privacy! Terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen, genieten jullie van een kop koffie of een goed glas wijn.

De garage is voorzien van elektriciteit en een hand bedienbare kanteldeur. Berging 1 is voorzien van elektriciteit, stromend water en bereikbaar middels een openslaande deur. Berging 2 c.q. hobbyruimte. De berging is voorzien van elektriciteit en bereikbaar via berging 1.

De veranda is volledig af te sluiten middels de glazen schuifdeuren, zodat jullie ieder seizoen kunnen genieten van het buitenleven! De veranda is voorzien van elektra, stromend warmwater(close in boiler) en door de bar de ideale plek voor een gezellige borrel!

1e VERDIEPING (gedeeltelijke betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, gestucte wanden en een gestuct plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, technische ruimte en de (berg)zolder.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van een inloopkast, airconditioning en elektrische rolluiken. De slaapkamer beidt toegang tot het dakterras middels openslaande deuren. Geniet van het zonnetje op het ruime dakterras, ideaal voor een rust moment met een goed boek of ontspannen avond onder de sterrenhemel.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van elektrische rolluiken en airconditioning.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van een elektrisch rolluik.

Kom na een lange werkdag ontspannen in de moderne badkamer! De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een aluminium plafond met inbouwverlichting. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, 2e toilet, betonnen vloer, vloerverwarming, natuurlijke- en mechanische ventilatie.

De technische ruimte is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De ruimte is voorzien van de aansluiting voor witgoed, CV-Ketel (Remeha Quinta 305, 2009), waterboiler (Remeha Aqua, 2009) en elektrisch rolluik.

2e VERDIEPING (bergzolder)
Via de vlizotrap bereiken jullie de bergzolder welke de mogelijkheid biedt tot het opbergen van dozen vol herinneringen. De zolder biedt toegang tot de installatie van de zonnepanelen (Omvormer).

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 707
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 287
Garage opp 17
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 443
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 707
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 287
Garage opp 17
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 443
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!