Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDEALE STARTERSWONING IN EEN RUSTIGE, GEWILDE WIJK

Welkom in de Bronzenwei, een oase van rust en comfort vlakbij het bruisende hart van Eindhoven. Deze charmante, keurig onderhouden woning is ideaal voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Met een gunstige ligging nabij winkels, scholen, uitvalswegen en sportfaciliteiten biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos leven. Voeg daar een instapklare woning met een prachtige tuin en moderne voorzieningen aan toe, en je hebt het perfecte plaatje.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Uitstekende ligging: Dichtbij winkels, scholen, uitvalswegen (ASML, High Tech Campus, TUE) en sportaccommodaties.
Bereikbaarheid: Slechts een korte fietsafstand van het levendige Eindhoven maar ook te bereiken met de bus.
Gezinsvriendelijke omgeving: Gelegen in een jonge, kindvriendelijke woonomgeving met een keurige uitstraling.
Ruime leefruimtes: Uitgebouwde woonkamer met lichtstraat en open keuken, eerste verdieping met drie slaapkamers en vernieuwde badkamer, en een tweede verdieping met ruime zolderkamer, dakkapel en airco.
Instapklaar: Met een fraaie tuin op het westen en een houten berging.
Duurzaam wonen: Energielabel B, volledig geïsoleerd en airconditioning op de zolderverdieping.

EEN HUIS DAT METEEN VOELT ALS THUIS

Stap binnen in deze prachtige woning met een ruime hal, meterkast en vernieuwd toilet. De uitgebouwde woonkamer geeft een gevoel van ruimte en licht dankzij de grote lichtstraat, perfect voor gezellige avonden met vrienden. De open keuken biedt mogelijkheden.

Via het portaal bereik je de zonnige tuin op het westen, waar je heerlijk kunt genieten van lange zomeravonden. De tuin is voorzien van een houten berging, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuinspullen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en daglicht. De vernieuwde badkamer is een oase van rust met een inloopdouche, toilet en een vaste wastafel.

De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en comfort. De voorzolder heeft aansluitingen voor wasapparatuur, en de ruime zolderkamer is voorzien van twee dakkapellen, airconditioning en verrijdbare maatwerk kasten. Achter de maatwerkkasten is er extra opslagruimte aanwezig. Dit maakt het de perfecte plek voor een hobbyruimte, extra slaapkamer of een thuiswerkplek.

Met een energielabel B ben je verzekerd van een duurzame woning die volledig geïsoleerd is, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De airconditioning op de zolderverdieping zorgt voor extra comfort tijdens warme zomerdagen.

ZEER GUNSTIGE LIGGING

De woning ligt strategisch nabij alle belangrijke voorzieningen. Winkels voor je dagelijkse boodschappen, scholen voor de kinderen, en sportaccommodaties zijn allemaal binnen handbereik zowel op korte fietsafstand of met de bus. Bovendien ben je binnen enkele minuten bij de uitvalswegen naar ASML, de High Tech Campus en de Technische Universiteit Eindhoven (TUE), ideaal voor woon-werkverkeer. Alles wat je nodig hebt, is dus altijd dichtbij!

KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

“Bronzenwei” is een jonge en kindvriendelijke buurt, waar je kinderen veilig buiten kunnen spelen en opgroeien. De omgeving biedt veel groen, speeltuinen en weinig verkeer, wat zorgt voor een veilige en serene leefomgeving. Een plek waar buren elkaar nog kennen en kinderen samen avonturen beleven.

TOT SLOT

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om je droomhuis te bemachtigen in de gewilde wijk Bronzenwei. Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf het comfort en de warmte van deze prachtige woning. Wacht niet te lang, want dit pareltje zal snel weg zijn. Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij