Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

BETOVERENDE WONING IN HEEZE: HET IDEALE FAMILIEHUIS

Zoek je een woning die perfect past bij jouw gezin? Of je nu een jong gezin hebt, kinderen hebt die wat meer ruimte nodig hebben, of op zoek bent naar een levensloopbestendige woning: deze vrijstaande woning in Heeze biedt alles wat je wilt en meer. Met een groot perceel, talloze inrichtingsmogelijkheden en een toplocatie dichtbij het centrum, treinstation en prachtige natuur, is dit huis echt een buitenkans. Lees verder om te ontdekken waarom deze woning jouw perfecte match zou kunnen zijn!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

- Vrijstaande woning met garage/schuur: Geniet van de vrijheid van een vrijstaand huis, compleet met een ruime garage of schuur voor al je opslagbehoeften.
- Ruim perceel van 406 m²: Dit ruime perceel biedt je tal van mogelijkheden, van een weelderige tuin tot een speelplek voor de kinderen.
- **Ideale locatie**: Dichtbij het centrum, treinstation en op loopafstand van bossen en sportvelden. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik.
- Centraal gelegen met uitstekende verbindingen: Vlakbij diverse snelwegen, met de Strabrechtse Heide, De Groote Heide en het Leenderbos om de hoek voor prachtige wandel- en fietsroutes.
- Veelzijdige woning: De woning is gedateerd maar biedt talloze mogelijkheden om het geheel naar wens te verbouwen en in te richten.
- Snel beschikbaar: Geen lange wachttijden, je kunt er snel in!

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze charmante vrijstaande woning en laat je verrassen door de ruimte en mogelijkheden die het biedt. Het begint al bij de voordeur, waar je wordt verwelkomd door een ruime hal die leidt naar de lichte woonkamer. De leefruimte is ruim opgezet, ideaal voor gezellige familiemomenten en etentjes met vrienden.

De keuken, hoewel gedateerd, biedt een solide basis voor je culinaire ambities. Met wat creativiteit kun je hier een moderne kookruimte van maken, compleet met een kookeiland of een gezellige ontbijthoek. Aangrenzend vind je een bijkeuken, perfect voor extra opslag of een handige plek voor de wasmachine en droger.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en mogelijkheden om ze naar wens in te richten. De badkamer is functioneel met inloopdoche en toilet.

Buiten biedt het perceel van 406 m² tal van mogelijkheden. Of je nu een groene oase wilt creëren, een speelparadijs voor de kinderen of zelfs een moestuin; je hebt hier alle ruimte om je dromen te realiseren. De vrijstaande garage/schuur is ideaal voor het stallen van fietsen, gereedschap of als hobbyruimte.

HEEZE: EEN DORP DOORDRENKT VAN NATUUR EN CULTUUR

Heeze is een dorp dat de afgelopen decennia een flinke groei heeft doorgemaakt, mede dankzij de gunstige ligging onder de rook van Eindhoven. Mensen komen hier graag voor de rust en de prachtige natuur. De Strabrechtse Heide, De Groote Heide en het Leenderbos bieden eindeloze wandel- en fietsroutes, perfect om even helemaal tot rust te komen. En vergeet niet het zeventiende-eeuwse kasteel van Heeze, een historische parel in de bossen waar je je even in een andere tijd waant.

Het dorp zelf heeft een levendig centrum met diverse winkels, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Scholen zijn dichtbij, wat het ideaal maakt voor gezinnen. En met een eigen NS-station ben je in no-time in Weert, Geldrop of Eindhoven. Heeze biedt echt het beste van twee werelden: de rust van het dorpse leven en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze vrijstaande woning in Heeze biedt:
- Een ruime vrijstaande woning met een garage/schuur.
- Een perceel van 406 m² met verschillende mogelijkheden.
- Een ideale locatie, nabij het centrum, treinstation, bossen en sportvelden.
- Uitstekende verbindingen met snelwegen en nabijgelegen natuurgebieden.
- Een woning met legio mogelijkheden om volledig naar eigen wens te worden verbouwd.
- Snelle beschikbaarheid voor de nieuwe bewoners.

SOCIAL MEDIA POST

Facebook en Instagram

???? Droomhuis gevonden in Heeze! ????
Ben je op zoek naar jouw perfecte familiehuis? Deze vrijstaande woning in Heeze heeft alles wat je wenst: een ruim perceel, een toplocatie dichtbij het centrum, treinstation en prachtige natuur. Geniet van de vrijheid en mogelijkheden die deze woning biedt. ???
#Droomhuis #Heeze #Familiewoning #Vrijstaand #NatuurlijkWonen #NieuweStart #WonenInHeeze #HuisTeKoop #RuimteOmTeGroei #Bosrijk #Verhuizen

?? Plan vandaag nog je bezichtiging via onze website en ontdek jouw nieuwe thuis! ??

Laat je betoveren door de rust en natuur van Heeze en maak deze heerlijke woning helemaal jouw eigen. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Dit is jouw kans om de woning van je dromen te bezitten!

**Plan een bezichtiging en laat je verrassen door deze leuke woning welke je naar eigen wens kunt verbouwen en inrichten!**




++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vrijstaande woning met garage/schuur
Deze charmante vrijstaande woning biedt je de vrijheid en ruimte die je zoekt. Met een ruime garage of schuur heb je volop opslagmogelijkheden, of je nu een plek zoekt voor je auto, fietsen, gereedschap of als hobbyruimte. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten!

Ruim perceel van 406 m²
Het royale perceel van 406 m² biedt een scala aan mogelijkheden. Creëer je eigen groene oase, leg een moestuin aan of maak een speelparadijs voor de kinderen. Met zoveel ruimte kun je werkelijk alle kanten op en maak je van je tuin een echt verlengstuk van je woonruimte.

Ideale locatie
Deze woning is perfect gelegen dichtbij het centrum, het treinstation en op loopafstand van bossen en sportvelden. Of je nu snel je boodschappen wilt doen, naar school moet of een ontspannende wandeling wilt maken, alles is binnen handbereik. De locatie biedt het beste van twee werelden: gemak en natuur.

Centraal gelegen met uitstekende verbindingen  
Dankzij de nabijheid van diverse snelwegen ben je in een mum van tijd in steden als Eindhoven, Geldrop en Weert. Daarnaast biedt de omgeving talloze wandel- en fietsroutes door de Strabrechtse Heide, De Groote Heide en het Leenderbos. Ontdek de natuur en geniet van de rust en ruimte.

Veelzijdige woning
Hoewel de woning gedateerd is, biedt het een uitstekende basis voor renovatie en modernisering. Pas de woning volledig aan naar jouw smaak en behoeften. Of je nu droomt van een moderne keuken, een luxe badkamer of extra kamers, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Snel beschikbaar
Geen lange wachttijden! Deze woning is snel beschikbaar, waardoor je direct aan de slag kunt met het realiseren van je woonwensen. Begin snel aan je nieuwe avontuur en maak dit huis jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 332

Overige

Perceel oppervlakte 406
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 332

Overige

Perceel oppervlakte 406
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij