Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Startprijs € 990.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop in Sterksel, ten Brakeweg 24;

Recent, stijlvol gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande villa met alle luxe en optimaal wooncomfort voorzien van o.a. inpandige garage, 1e slaapkamer en badkamer op begane grond, werkkamer, riante living met uniek uitzicht, grote, moderne leefkeuken met kookeiland en verdieping met 3 tot 4 slaapkamers en 2e moderne badkamer. Prachtig aangelegde tuin met optimale privacy op een groot perceel van ruim 2.300 m2 in schitterende bosrijke villawijk “Churchillpark”.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Royale ontvangsthal met smaakvolle moderne tegelvloer voorzien van vloerverwarming, uitgebreide meterkast, trapopgang naar verdieping en 1e geheel betegeld stijlvol toilet met fonteintje. Vanuit de hal glasdeur naar de living.

Werkkamer:
Werkkamer met fraaie eikenhouten vloer voorzien van vloerverwarming, inbouwkast en uitzicht op bosrijke omgeving aan voorzijde. Mogelijkheid tot slaapkamer.

2e royale slaapkamer met smaakvolle eikenhouten vloer voorzien van vloerverwarming, inbouwkast en directe toegang tot 1e badkamer.

Badkamer:
1e geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel en bidet.

Living:
Zeer riante living met prachtige eikenhouten vloer voorzien van vloerverwarming, grote raampartijen met uniek uitzicht over de tuin, grote schuifpui naar terras, inbouwspots, sfeervolle doorkijk gashaard en open verbinding welke toegang biedt tot de leefkeuken.

Keuken:
Grote leefkeuken met stijlvolle tegelvloer met vloerverwarming. Luxueuze keukenopstelling met groot kookeiland en natuursteen aanrechtblad. Compleet met inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, grote koelkast, inductie kookplaat (nieuw) en oven (nieuw), Japanse bakplaat, design afzuigkap en diverse kastruimte en grote lades. Vanuit de keuken schuifpui naar terras en tevens schitterend uitzicht over de tuin. Lichttube, inbouwspots en doorkijk gashaard.

Bijkeuken:
Luxe grote en praktische bijkeuken met stijlvolle tegelvloer voorzien van vloerverwarming, maatwerk kastruimte, aansluiting wasapparatuur op hoogte, keukenblok met inbouw vriezer, hondendouche en loopdeur naar zowel de oprit als de achtertuin. Tevens toegang tot de grote inpandige garage.

Garage:
Grote inpandige en diepe garage met openslaande deuren en loopdeur naar de achtertuin.

Tuin:
Fraai aangelegde, volledig omheinde tuin met groot gazon, tuinverlichting rondom, computergestuurde beregeningsinstallatie, zonneluifel, groot terras en diverse prachtige oude bomen. Aan de voorzijde riante oprit met aan tweetal elektrisch bedienbare sierpoorten en een elektrische laadpaal.

1e Verdieping:
Middels royale overloop met vloerbedekking, vide en dakkapel.

Slaapkamers:
2e Zeer royale ouderslaapkamer met fraaie vloerbedekking, inbouwkasten en scheidingswand met toegang tot extra ruimte welke ideaal geschikt voor een inloopgarderobe met Velux dakraam.

3e Ruime slaapkamer met fraaie vloerbedekking en openslaande deuren naar dak(terras).

4e Zeer royale slaapkamer met stijlvolle vloerbedekking, grote inbouwkastenwand en openslaande deuren naar dak (terras).

Royale kamer:
5e royale ruimte met aansluiting ten behoeve van wasapparatuur, opstelling cv installatie en extra warm water boiler. Velux dakraam en deur met toegang tot dak(terras). Deze kamer is eventueel ideaal geschikt voor het realiseren van een 5e slaapkamer.

Badkamer:
2e Moderne, geheel betegelde badkamer met grote dakkapel, inloopdouche, duo wastafel, designradiator, zwevend toilet en inbouwspots.

BELANGRIJK:
• Bouwjaar circa. 1960. In 2010 en 2019 is gehele woning zeer stijlvol gemoderniseerd en uitgebouwd.
• Perceel 2.305 m2.
• Inhoud ca. 1.273 m3, woonoppervlakte circa. 279 m2.
• Goede isolatie met o.a. geheel voorzien van dubbele beglazing, begane grond voorzien van vloerisolatie met vloerverwarming (met uitzondering van de badkamer)
• Spouwmuur- en dakisolatie
• Gelegen aan de buitenste ring op één van de mooiste locaties in de bosrijke omgeving van villawijk “Churchillpark”, waarbij u aan de overzijde via diverse wandelpaden direct een gebied van Staatsbosbeheer betreedt. Geniet u graag met maximale privacy van uw woongenot, eventueel in combinatie met kantoor/praktijk aan huis, neem dan zeker een kijkje in deze zeer sfeervolle villa op een werkelijk meer dan prachtige locatie. Op slechts 5 autominuten afstand van de uitvalswegen.
• Afstand tot centrum Heeze: 4 km (auto 6 min / fiets 15 min)
• Afstand tot station Heeze: 5 km


AANVAARDING: IN OVERLEG


Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 279
Inhoud woonhuis 1273
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2305
Dak isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 279
Inhoud woonhuis 1273
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Garage Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 2305
Dak isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..