Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klaar voor de toekomst?! In deze, naar eigen smaak af te werken, geschakelde woning is er een mogelijkheid voor het maken van een slaap- en badkamer op de begane grond, en dan bevindt zich ook nog eens een 2e slaap- en badkamer op de verdieping. Deze levensloopbestendige woning is daarnaast voorzien van een berging en een fijne patiotuin. Energielabel A!

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met trapopgang, de meterkast en doorgang naar de woonkamer en de aan de achterzijde gelegen keuken. De aan de voorzijde gelegen woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming en staat in directe verbinding met de halfopen keuken in wandopstelling met spoeleiland welke is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.

Via de hal is eveneens toegang tot de inpandig bereikbare berging met de opstelling voor cv. combiketel en de aansluiting voor wasapparatuur. De toiletruimte is uitgerust met een wandcloset en de aansluiting voor een fonteintje. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een nog af te werken multifunctionele ruimte met de mogelijkheid tot het maken van een slaapkamer met eigen badkamer.

1e verdieping: Aan de overloop grenst de badkamer en de 2e slaapkamer met airco waarbij je uitkijkt op het rustige hofje. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en wastafel in meubel.

Buiten: Voor de woning ligt de oprit met plaats voor één auto. De achtertuin is voorzien van gazon, een terras en is volledig omheind.

Bijzonderheden: • Het betreft een ideale woning voor stellen, kleine gezinnen en zeker ook voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen maar die extra ruimte en een eigen tuin nog als een “must” beschouwen. • Energielabel A! Volledig isolatiepakket en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. • Sterksel behoort tot de gemeente Heeze-Leende en is ruimschoots voorzien van prachtige natuur. Denk daarbij aan de Hubertusbossen en de Strabrechtseheide. Wandel- en fietsroutes in overvloed. Sterksel beschikt daarnaast over een kleine supermarkt en een basisschool. • Goede verbinding met ASML en de High Tech Campus welke binnen ca. 20 autominuten te bereiken zijn. Zowel het nabijgelegen Heeze als ook Maarheeze (beide 10 minuten) beschikken over een NS-station.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 428

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars