Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW DROOMWONING IN DE MAASPOORT

Ben je op zoek naar een ruim en modern huis in een rustige, kindvriendelijke buurt? Dan is deze woning in Zilverpark, 's-Hertogenbosch, precies wat je zoekt! Direct klaar om te betrekken, met een royale woonoppervlakte van 134 m², vijf slaapkamers en een zonnige achtertuin. Ideaal voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan meer ruimte.

KENMERKEN VAN DE WONING

Ruime woon- en eetkamer: Ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden.
Moderne keuken en badkamer: Voorzien van alle gemakken en luxe afwerking.
Vijf slaapkamers: Biedt volop ruimte voor een groter gezin of thuiswerken.
Zonnige achtertuin met berging: Perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig wonen met 14 zonnepanelen.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Stel je voor: je komt thuis in deze prachtige, ruime woning gelegen in de gewilde wijk Zilverpark in De Maaspoort, 's-Hertogenbosch. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de warme en uitnodigende sfeer. De royale woon- en eetkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Hier kun je heerlijk genieten van de rust en privacy terwijl je kinderen veilig spelen.

De moderne keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Met een klassieke en luxe U-vormige keukeninrichting en hoogwaardige inbouwapparatuur, is elke maaltijd een feest. Vanuit de keuken bereik je de handige bijkeuken, perfect voor je wasmachine en droger, en daarnaast de garage met bergzolder. Handig voor het opbergen van fietsen of als extra opslagruimte.

De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, waarvan twee op de zolderverdieping, beide uitgerust met een dakkapel. Hierdoor zijn deze kamers licht en ruim. Of je nu een jong gezin hebt, een groter gezin met oudere kinderen, of gewoon behoefte hebt aan een extra werkkamer, deze woning biedt alle ruimte die je nodig hebt.

De badkamer is recentelijk vernieuwd en straalt luxe uit. Met een ligbad, inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel, is dit de perfecte plek om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Alles is strak afgewerkt, waardoor je je in een vijfsterrenhotel waant.

En dan de tuin! Gelegen op het zuiden, biedt deze zonnige achtertuin een perfecte plek om te ontspannen. De tuin is in 2023 compleet vernieuwd. De vernieuwde schutting en houten berging geven de tuin een frisse, moderne uitstraling. Hier kun je in de zomer heerlijk barbecueën met vrienden of gewoon genieten van een goed boek.

Met energielabel A en 14 zonnepanelen op het zuiden, is deze woning niet alleen mooi en ruim, maar ook nog eens energiezuinig. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. De vijf airco's zorgen ervoor dat je huis in de zomer heerlijk koel blijft.

IDEALE LIGGING EN VOORZIENINGEN

De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Zilverpark, onderdeel van de grotere wijk De Maaspoort. Wat deze locatie extra aantrekkelijk maakt, is de uitstekende bereikbaarheid. De woning ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen A2 en A59, waardoor je snel en eenvoudig de omliggende steden kunt bereiken. Voor natuurliefhebbers is de nabijheid van de Maas en zijn prachtige uiterwaarden een groot pluspunt. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de natuur.

Voor je dagelijkse boodschappen en meer, zijn er twee winkelcentra in de buurt. Winkelcentrum Maaspoort is de grootste van de twee en biedt een breed scala aan winkels, waaronder twee supermarkten en diverse speciaalzaken. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van verse groente en fruit tot mode en elektronica.

Daarnaast ligt de woning op fietsafstand van het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch en het centraal station. Dit maakt het gemakkelijk om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft, van gezellige cafés en restaurants tot culturele evenementen en winkels. Of je nu met de trein naar je werk gaat of een dagje uit plant, alles is binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 191

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 191

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch