Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HEERLIJK WONEN MET UITZICHT OVER DE ZUID WILLEMSVAART

Op zoek naar een heerlijk appartement in een rustige woonbuurt, dicht bij alles wat je nodig hebt? Dit voormalige 3-kamer appartement, gelegen op de zesde verdieping, biedt alles wat een eenpersoonshuishouden, een tweepersoonshuishouden of een starter op de woningmarkt zich kan wensen. Met een vrij uitzicht, een ruime woonkamer mét balkon op het zuiden en een perfecte ligging vlakbij het stadscentrum én recreatiegebied de Oosterplas, is dit een buitenkans die je niet mag missen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

- Gelegen op de 6de verdieping: Geniet van een vrij uitzicht over de Aawijk en Zuid Willemsvaart
- Ruime woonkamer met balkon: Perfect voor zonnige middagen en ontspannen avonden.
- Mogelijkheid tot 2 slaapkamers: De huidige eetkamer kan eenvoudig weer als tweede slaapkamer worden gebruikt.
- Vrij uitzicht: Geweldig zicht op de omgeving zonder directe inkijk van buren.
- Centraal gelegen: Het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch is op fietsafstand, evenals het NS-station. Recreatiegebied de Oosterplas ligt om de hoek.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

Welkom in je nieuwe thuis! Dit voormalige 3-kamer appartement van circa 73 m² is gelegen op de de zesde verdieping. Zodra je het gebouw binnenstapt, word je verwelkomd door een royale algemene toegangsruimte. Hier vind je ook de praktische fietsenstallingen en je eigen berging, ideaal voor je opslagbehoeften.

Neem de lift of trap naar de zesde verdieping en open de deur naar jouw nieuwe woonparadijs. Vanuit de hal bereik je de slaapkamer, badkamer, keuken, berg-/wasruimte en de woonkamer. De ruime woonkamer met eetkamer (de voormalige tweede slaapkamer) is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Met het balkon gelegen op het zuiden, kun je hier genieten van de zon terwijl je uitkijkt over het weidse uitzicht van de omgeving. Stel je voor dat je hier zit met een kop koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond, genietend van de serene stilte en het mooie uitzicht.

De nette, dichte keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt voldoende werkruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast beschikt de woning over een praktische berg-/wasruimte, zodat je alles netjes en georganiseerd kunt houden.

De locatie is werkelijk fantastisch. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het bruisende stadscentrum, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en culturele activiteiten. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Rivierenplein en het Van Roosmalenplein. Bovendien ligt het recreatiegebied de Oosterplas op een steenworp afstand. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon ontspannen aan het water, hier heb je alles binnen handbereik. Ook de autosnelweg A2 is nabij, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Het complex zelf bestaat uit 42 appartementen verdeeld over zes verdiepingen en is voorzien van een lift en trappenhuis. De bijdrage aan de VVE bedraagt €198,61 per maand aan servicekosten en €147,50 aan voorschot stookkosten. Op de radiatoren zijn metertjes aangebracht die het exacte verbruik meten. Eén keer per jaar worden de meters uitgelezen en vindt de verrekening plaats. In de bijdrage aan de VVE is het buitenonderhoud inbegrepen, alsmede het liftonderhoud en het schoonhouden en onderhouden van de gemeenschappelijke ruimten. Ook de glas- en opstalverzekering is opgenomen in het bedrag aan servicekosten.

Er is voldoende parkeerruimte voor het appartementencomplex beschikbaar, zonder vergunning of betaling.

Kom snel kijken naar wat dit leuke appartement je allemaal te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 240

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 240

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch