Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Open Huis - Vrijdag 20 september van 16:30 tot 18:30 uur

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Kom dan naar ons open huis op vrijdag 20 september aanstaande van 16:30 uur tot 18:30 uur! U bent van harte welkom om zonder afspraak deze prachtige woning te komen bezichtigen. Onze makelaar staat klaar om u rond te leiden en u alles te vertellen over deze unieke woning.

Wilt u liever op een ander moment langskomen? Geen probleem! Het is uiteraard ook mogelijk om voorafgaand aan het open huis een bezichtiging in te plannen. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

Mis deze kans niet en kom langs om uw toekomstige thuis te ontdekken!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW DROOMHUIS IN DE MAASPOORT
Op zoek naar de perfecte plek voor een frisse start of het opbouwen van een gezin? In de geliefde en kindvriendelijke wijk De Maaspoort, grenzend aan het pittoreske Oud Empel, vind je deze royale twee-onder-een-kapwoning. Met een perceel van 285 m2 geniet je hier van rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Ideaal voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar een rustige en groene omgeving.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- diepe achtertuin met vrij uitzicht: Geniet elke dag van een adembenemend uitzicht, zonder inkijk van buren.
- nieuwe badkamer met dakkapel: Luxe en comfort gecombineerd in een prachtig vernieuwde badkamer.
- volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas: Energiezuinig en comfortabel wonen.
- vloerverwarming op de gehele begane grond: Altijd warme voeten en een aangename temperatuur in de woonkamer en keuken.
- vijf slaapkamers: Veel ruimte voor het hele gezin of een thuiskantoor.
- grenzend aan water en groen: Een oase van rust en natuur direct in je achtertuin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze charmante en zorgvuldig onderhouden woning en laat je verrassen door de ruimte en het licht. De begane grond verwelkomt je met een ruime hal, die toegang biedt tot een gezellige woonkamer met een schuifpui naar de tuin. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte, waardoor het altijd comfortabel vertoeven is.

De diepe achtertuin, gelegen op het noordoosten, biedt een adembenemend uitzicht op groen en water. Hier kun je ontspannen op het terras, luisteren naar het gezang van vogels en genieten van de rust. Aan de achterzijde grenst de tuin aan water met uitzicht op een rustig parkje met bomen en veel groen. Dit zorgt voor een heerlijk gevoel van vrijheid en rust.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een nieuwe, luxe badkamer met dakkapel. De badkamer is een oase van rust, met een ruime inloopdouche, een modern wastafelmeubel en een tweede toilet. De mogelijkheid om op eenvoudige wijze een vierde slaapkamer te realiseren, maakt deze woning extra aantrekkelijk voor groeiende gezinnen.

De tweede verdieping is minstens zo indrukwekkend. Hier vind je een royale vierde slaapkamer, perfect voor een tiener, logeerkamer of een werkruimte. Verder biedt deze verdieping volop opbergruimte, ideaal voor al je spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Daarnaast is de ligging van de woning perfect. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich de Maas met haar prachtige uiterwaarden en het pittoreske 'Oud Empel'. Bij ‘Gasterij De Lachende Vis’ kun je tijdens rustgevende wandelingen langs het water genieten van een drankje en lekker eten. De wijk Maaspoort zelf is centraal gelegen aan de autosnelweg A59 en biedt een breed scala aan maatschappelijke voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Denk aan het Burgemeester van Zwietenpark, de Noorderplas, het multifunctionele Maaspoort Sport & Events complex en Sportpark De Saren. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er op korte afstand van de woning een peuterspeelzaal, basisschool en kinderdagverblijf aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 285

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 444

Overige

Perceel oppervlakte 285

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch