Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in uw nieuwe woning in De Vliert!
Stap binnen in dit zeer ruime hoekappartement en ontdek uw nieuwe thuis in de gewilde wijk 'De Vliert'. Ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen. Dit appartement biedt niet alleen een geweldige locatie en ruimte, maar ook een warme sfeer. De ideale woning om hier uw nieuwe thuis van te maken. 

Hoogtepunten van de woning
- Centraal gelegen: Geniet van de perfecte balans tussen stadse drukte en rustige woonomgeving.
- Twee ruime slaapkamers en een derde slaapkamer mogelijk: Flexibiliteit en ruimte voor al uw woonwensen.
- Keuken met openslaande deuren naar het balkon: Kook in stijl en dineer al fresco op uw eigen balkon.
- Ruime zolderverdieping: Een extra verdieping die perfect kan dienen als derde slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.
- Privé berging op de begane grond: Gemakkelijke en veilige opslag voor fietsen en andere spullen.

Uitgebreide beschrijving
Bij binnenkomst via de gezamenlijke entree op de begane grond voelt u zich direct thuis. Een gezamenlijke trap brengt u naar de eerste verdieping, waar een uitnodigende hal met portofoon en garderobe u verwelkomt.

De woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis, ademt charme en karakter. Grote ramen laten het natuurlijke licht binnenstromen, waardoor de ruimte licht en luchtig aanvoelt.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Met openslaande deuren naar het balkon, kunt u eenvoudig uw maaltijden naar buiten verplaatsen en genieten van het ochtendzonnetje. Naast de keuken vindt u een aparte wasruimte met aansluitingen voor wasapparatuur, ideaal voor het huishouden.

De tweede verdieping biedt twee slaapkamers, elk met praktische inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

De derde verdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt een indrukwekkende zolderverdieping. Deze kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte, afhankelijk van uw behoeften.

De perfecte ligging
De ligging is werkelijk ideaal. Met stadspark ‘Prins Hendrik’ en de 'IJzeren Vrouw’ letterlijk om de hoek, en de gezellige Bossche binnenstad op loopafstand, woont u hier in het hart van alles wat Den Bosch te bieden heeft. De Vliert is een populaire woonwijk net buiten de drukte van de binnenstad, maar geniet toch van alle voordelen van nabijgelegen voorzieningen zoals supermarkten, horeca en diverse scholen (basis- en middelbaar onderwijs). Het Prins Hendrikpark met waterplas de IJzeren Vrouw biedt volop mogelijkheden voor ontspanning, sport en recreatie. Bovendien zijn de uitvalswegen A2, A59 en N65 goed bereikbaar, evenals het openbaar vervoer.

Extra informatie
Dit sfeervolle bovenhuis beschikt over een woonkamer, keuken, balkon, 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. Het hele complex is in recentelijk weer geschilderd en o.a. de goten aan de voor- en achterzijde zijn vernieuwd.  Er is een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), wat zorgt voor een goed onderhouden geheel. De woning is voorzien van HR++ beglazing.

Kortom, dit is echt een geweldige plek om te wonen! Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit appartement in De Vliert, dat je nog helemaal naar je eigen smaak kan maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf hoe het voelt om hier thuis te zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 297

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 297

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch