Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een uitzicht!!
Den Bosch Zuid is 1 van de populairste woonwijken van de stad. Dicht bij de uitvalswegen, op een steenworp afstand van De Zuiderplas en Het Bossche Broek. Om te shoppen of uit te gaan, wandel je naar het bruisende centrum van de stad of je neemt de bus, deze stopt letterlijk voor de deur. Dat is prettig na een avondje uit.
De supermarkt is op loopafstand en voor je dagelijkse rondje hardlopen, steek je de straat over naar de Zuiderplas.
Aan de Schubertsingel is het voormalige, robuuste kantoorgebouw van Rijkswaterstaat omgebouwd naar een hip en modern complex met 100 appartementen, verdeeld over 5 lagen. Op de vierde verdieping staat dit mooie, instapklare appartement te koop.
Wat meteen opvalt bij binnenkomst is de lichtinval door de raampartij over de volle breedte en hoogte in de ruime woonkamer. Door de schuifpui kom je op het grote terras van maar liefst 30m2 met vrij uitzicht over Den Bosch. Aan de horizon piekt de Sint-Jan.
De kolommen in de woonkamer geven een industrieel effect, passend bij de algehele uitstraling van het gebouw. Aan het heerlijke kookeiland neemt je creativiteit een vlucht met zo'n geweldig uitzicht.
De 2 slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde en zijn voorzien van elektrische sunscreens. Het uitzicht is daar op de gemeenschappelijke binnentuin in Japanse stijl.
Klimaatconcept
Het appartement is voorzien van een eigen warmtepomp en vloerverwarming. In de zomer zet je de warmtepomp uit en wordt je appartement gratis gekoeld door de constante temperatuur uit de bodem.
Energielabel A.
Je auto parkeer is op je eigen, toegewezen parkeerplaats direct naast de entree. Deze bewonersparkeerplaats is uitsluitend toegankelijk middels een slagboom. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en heeft een rolstoelenlift. Je bezoek kan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw.
Op de parkeerplaats vind je de entree naar de fietsenkelder en de riante berging . Er is voorzien in een stopcontact voor het opladen van de e-bikes.
VVE
Er is een actieve, goedgeorganiseerde VVE. Alle stukken zoals MJOP, goedgekeurd jaarverslag en notulen zijn op aanvraag beschikbaar.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 289

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 289

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Wooninfluencers

Laden..