Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een rustig, autovrij hofje in ’s-Hertogenbosch-West gelegen, ruime tussenwoning met een aanbouw over de volle breedte en een zonnige tuin op het zuidoosten. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e zeer grote slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping.

Inhoud ca. 460 m3, woonopp ca. 149 m2, perceelopp ca. 161 m2, bouwjaar 1967.

Perspectieven
Deze tussenwoning is kwalitatief in goede staat, biedt veel binnenruimte, heeft een prettige tuin,. Maar voldoet zeker nog niet aan uw persoonlijke wensen qua afwerking. Dat weten we. En we hebben geen enkele poging gedaan om alsnog in de buurt van uw smaak en/of wensen te komen; want die kennen we niet. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een vraagprijs die u voldoende financiële mogelijkheden biedt om zelf, geheel naar eigen inzicht, eigen prioriteiten, en eigen smaak de woning tot uw droompaleis om te toveren.

Gelegen in een rustige, groenrijke omgeving, nabij winkelcentrum De Helftheuvelpassage, ideaal voor de dagelijkse boodschappen. De Moerputten, natuurgebied De Gement en het Jeroen Bosch Ziekenhuis op een steenworp afstand van de woning gelegen. Het Centraal Station en de Bossche binnenstad bevinden zich op korte fietsafstand en de diverse uitvalswegen bieden u de mogelijkheid om binnen enkele minuten op de A2 en A59 te zijn.




Ruime hal met de meterkast en garderobe. Een tweede hal met de trapopgang, trapkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en keuken. Door de grote aanbouw aan de achterzijde is de woonkamer heerlijk royaal van opzet.

De grote raampartijen aan weerszijden zorgen voor een aangename lichtinval. De half-open keuken met een ruim keukenmeubel in U-opstelling, voorzien van enige inbouwapparatuur. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gesitueerd en heeft vrij zicht op het hofje en heeft heen houthaard. De aanbouw is voorzien een brede schuifpui, als een separate loopdeur. De tuin is gunstig op het zonnige zuidoosten gesitueerd en beschikt over een vrijstaande, stenen berging met elektra en een achterom naar de brandgang.

1e Verdieping: Middels de trapopgang bereikt u de overloop op de 1e verdieping met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, separate toiletruimte en de vaste trap naar de 2e verdieping.
De grootste slaapkamers beschikken beide over een vaste kast en de 2 slaapkamers aan de achterzijde hebben beide een deur naar het platdak. De badkamer is uitgerust met een groot hoek bad en douche en een wastafel met meubel. Een groot raam zorgt voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie.

Ruime voorzolder met een wastafel, wasaansluitingen en de standplaats van de CV-ketel. Ook treft u hier de royale 4e slaapkamer. De slaapkamer is daarnaast ook nog aan de voorzijde van een dakkapel voorzien.

Deze royale gezinswoning is geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen en is aantrekkelijk gelegen aan een rustig hofje in een ruim opgezet en kindvriendelijk deel van ’s-Hertogenbosch West, nabij alle benodigde voorzieningen en met parkeergelegenheid in de directe omgeving.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 158
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2008
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 158
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2008
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Nextmove makelaars