Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WONEN IN DE GOUDEN DRIEHOEK
Ach ja, geef het maar een naam. Feit is wel dat in dit deel van de binnenstad alle kwaliteiten bij elkaar komen. Tegenover de Sint Jans kathedraal, vrijwel naast het Bisschoppelijk paleis en om de hoek van Het Bossche Broek woon je hier op de mooiste plek van het centrum.

Dit was zo tijdens het ontstaan van de stad en is, wonderlijk genoeg, zo gebleven door de eeuwen heen. Wonderlijk, omdat er maar weinig steden zijn waarbij hartje centrum en natuurgebied zó dicht bij elkaar zijn blijven liggen. Dat men dit in de 13e eeuw, en opvolgende eeuwen, ook al de mooiste plek vond verklaart dat alleen hier de herenhuizen staan van dit formaat. Daarmee is het kringetje (of misschien toch de driehoek) rond. Want de ligging én de grote herenhuizen onderbouwen het topniveau van de locatie. Zeker in de Peperstraat.

Het is de beste straat in het beste stadsdeel van de beste stad in het Zuiden. En maar héél af en toe komt hier iets beschikbaar. A Masterpiece, te koop bij Christie's International Real Estate.

EIGENTIJDS & EIGENZINNIG
Bij de anderhalf jaar durende verbouwing en ingrijpende transformatie in 2023 van deze monumentale woning is niet over één nacht ijs gegaan. Alles, maar dan ook echt alles is aangepakt. Architectenbureau Prast&Hooft en KR interiors vormde de tandem hiervoor.

Met uitzonderlijk veel smaak, kwaliteit en lef is een woning van internationale allure gemaakt die zijn gelijke niet kent in deze omgeving. Klassieke elementen en materialen zijn treffend gecombineerd met de stijl en techniek van nu. Daarbij is een A+ energielabel bereikt alsmede optimale veiligheid en comfort. En door gebruik te maken van een enorme MBH pui met triple glas is er optimaal contact met de tuin en het zwembad.

Twee woonkamers - of beter gezegd een woonkamer en een familyroom -, open woonkeuken, twee werkkamers, vier slaapkamers, vier badkamers en als klap op de vuurpijl een stadstuin met zwembad en mancave vormen de topingrediënten voor deze Signature Dish.

WELKOM (B.G.)
Deze hal is in meerdere opzichten bijzonder. Binnen kom je middels je eigen vingerafdruk. Het voorportaal is voorzien van een taatsdeur die, op verzoek, in opaalglas veranderd. Dit is gedaan voor wanneer een koerier een pakketje af komt geven en dus alleen in het voorportaal welkom is. De hal heeft een garderobe met een verborgen deur en aan de andere zijde het toilet en toegang tot de technische ruimte. Achter in de marmeren hal vind je het charmante trappenhuis.

DE FAMILIE BIJEEN (B.G.)
Ondanks de omvang van de woning is dit écht een familiehuis. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de living met extra hoge plafonds. Even tijd voor elkaar met het gezin. Maar natuurlijk ook heel gezellig met vrienden en goede wijn.

Eten kan aan de eettafel daar achter. En zeker ook aan de bar van de keuken. De keuken is overigens een eigentijds kunststukje. Natuurlijk voorzien van alle moderne apparatuur, maar ook van een 'open boek' geplaats marmeren blad en achterwand en een apart spoel- en vaatwasser meubel. Hier is het altijd gezellig.

WERKKAMER (B.G.)
Nu is dit de werkkamer op de begane grond. Een fijne plek om, aan de openhaard, meters te maken voor je bedrijf. Werk je beiden regelmatig thuis dan is er ook nog de videkamer boven de keuken. Dik dubbel glas en puike nieuwe ramen zorgen hier voor zicht op de straat en vrijwel zonder geluid.

Deze kamer zou natuurlijk tevens een perfecte muziekkamer kunnen zijn voor de fijnproever. Ook als speelkamer voor de kinderen of als aparte eetkamer bij de haard kan ook heel goed. Voor iedereen geldt in ieder geval dat de echte vensterbanken met kussens en een kop thee een heerlijk plekje zijn om wat tijd te spenderen.

AAN HET EINDE VAN DE DAG (B.G.)
Als de dag lang genoeg was is bijna niets zo prettig als samen languit rust te vinden voor de buis.

Daar is deze extra woonkamer - eigenlijk is het meer een familyroom - helemaal op ingericht. Met een lekkere luie bank, een gashaard en natuurlijk de televisie. Het audio systeem van de woning is hierop aan te sluiten. In de ramen van de voorzijde zijn screens en elektrische gordijnen verwerkt. Samen met de overgordijnen zorgen deze voor optimale privacy.

LEFT WING LEASURE (1e VERD)
De volledige linkerhelft van de eerste verdieping is voor de ouders. Niet zomaar een master-bedroom, welnee: we spreken hier over een heuse suite.

Deze grote slaapkamer (1) bevindt zich achterin links. Hier aan ligt ook het dakterras. Hoogpolig tapijt, een doorloop kastenruimte en voorin de badkamer zorgen er voor dat de heer én dame des huizes niets te kort komen. Of toch wél? Nee hoor, er is ook nog een grote walk-in-closet aan de overkant van de hal. Natuurlijk zijn deze ruimtes, net als de rest van dit herenhuis, voorzien van een ingebouwd aircosysteem.

STRAK DOORGEVOERD DESIGN (1e VERD)
In de badkamer (1) bij de master-suite ervaar je rust terwijl er toch veel gebeurt. Met ondermeer twee aparte wastafelmeubels, een ligbad, een inloopdouche én een toilet is deze badkamers natuurlijk volledig uitgerust. Maar de harmonie in vormgeving en de eenduidige kleurstelling zorgen voor een serene rust. Ideaal om bij wakker te worden en tevens fijn om ’s avonds tot rust te komen.

DE KLEINE SPRUIT (1e VERD)
Niets is goed genoeg. Maar natuurlijk niet alleen voor de pas geborene. Ook je peuter of kleuter hoeft niets tekort te komen. Dat zal niet ingewikkeld worden. Deze charmante slaapkamer (2) heeft een eigen badkamer (2) met douche en toilet en, net als in de andere kamers een visgraatvloer met vloerverwarming.

’N LASTIGE KEUZE (1e VERD)
Ga je nou in die mooie werkkamer op de begane grond voorin zitten of toch hier in de tweede werkkamer, gesitueerd op de eerste verdieping en met dat geweldige uitzicht op de tuin? Beide kamers zijn geweldig en beide kamers bieden je een fijne werkplek. Vanuit deze kamer is er een direct contact met de keuken én het grote dakterras. Maar vooral dat uitzicht is toch wel indrukwekkend. En er is een nisje met een wastafel en onderkastje.

VOOR GASTEN OF JE AU PAIR (2e VERD)
Bij de bouw is rekening gehouden met een eventuele au-pair. Deze grote zolder is voorzien van een keukenmeubel in de kastenwand. Een kastenwand die overigens ook de techniek verbergt van het Domotica systeem. De grote ruimte hoeft dan dus alleen maar dienst te doen als leefruimte.

Er zijn namelijk ook nog twee extra slaapkamers (3 en 4) aan de voorzijde van deze verdieping. De dakramen zijn elektrisch te bewegen én verduisteren en zelfs hier ligt vloerverwarming en is er airco.

ZE KOMEN NIETS TE KORT (2e VERD)
Ook je gasten of au-pair komen niets te kort. Want ook voornoemde slaapkamers op de topverdieping zijn beide voorzien van een eigen badkamer (3 en 4). In deze badkamer is een douche en een wastafel en ook hier heeft iedere kamer een apart toilet. Tot in de nok dus perfect en compleet afgewerkt en voorzien.

COCKTAILS & DREAMS (souterrain)
In het souterrain herbergt dit pand een verrassing: een eigen bar! Nooit leer je meer over de ander dan met een barblad tussenin en twee glazen whisky of een mooie fles wijn erop. Maar natuurlijk is dit bij uitstek de ruimte om af te spreken met vrienden/vriendinnen. Als aperitief ruimte voor een etentje, voor een afzakkertje na het eten of juist ter voorbereiding van een mooie stapavond.

Een hele leuke extra in dit toch bijzondere woonhuis. A votre santé!

EEN PAREL IN DE BINNENSTAD
De onder architectuur aangelegde tuin heeft een verhoogd terras aan de keuken en een deels overdekt terras achter in de tuin mét haard en toilet, een mancave op topniveau.

Het verwarmde zwembad heeft ook een schuifbaar dek. Opvallend is ook de goede keuze van de beplanting. Een heel charmant en sfeervol beeld vanuit huis. Maar ook de achtergevel biedt een indrukwekkende lijnenspel met hoge glazen puien. In de berging zit de achterom Verwersstraat en fietsenberging.

JE ZOMERSE PARADIJS
De beplanting en bestrating is natuurlijk met zorg uitgekozen. En met succes. Het vormt een eenheid met het gebouwde zonder weg te vallen. Een mooie compositie van kleuren en vormen. Laat die zwoele zomerse avonden maar komen.

In de garage van het naastgelegen exclusieve appartementencomplex zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Dergelijke topobjecten komen slechts zelden op de markt.

Uit oogpunt van discretie wordt op internet een beperkte sfeerimpressie van dit Masterpiece getoond.

Graag nodigen wij serieuze gegadigden uit een afspraak voor een bezichtiging te arrangeren; de makelaars van Christie’s International Real Estate leiden u met plezier rond in deze woondroom.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien één of meer partijen zich als professionele partij kwalificeren. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1820
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1820
Woon oppervlakte 397
Inhoud woonhuis 1475
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 460
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 4
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 5
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1820
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 1820
Woon oppervlakte 397
Inhoud woonhuis 1475
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 460
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 4
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 5
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hulstkamp Makelaars