Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HINTHAM-ZUID
Ontdek jouw nieuwe thuis in deze goed onderhouden en instapklare eengezinswoning, gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Hintham-Zuid. Dicht bij het centrum van ’s-Hertogenbosch en Rosmalen. Deze ruime tussenwoning biedt alles wat je zoekt: een royale woonkamer, moderne voorzieningen, aparte wasruimte en voldoende slaapkamers voor het hele gezin! Perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen, en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Ruime woonkamer: Geniet van de lichte en gezellige woonkamer met schuifpui naar de achtertuin.
- Moderne keuken en badkamer: Beide voorzien van alle nodige comfort en luxe.
- Vijf slaapkamers: Dankzij de extra opbouw is er ruimte in overvloed.
- Energiezuinig: Energielabel B. 8 zonnepanelen en kunststof kozijnen op de begane grond en op de eerste verdieping met HR++ glas.
- Ruime achtertuin: Met berging, overkapping en een ligging op het noordoosten.
- Instapklaar: Deze woning is goed onderhouden en gereed voor nieuwe bewoners.

ONTDEK JOUW DROOMHUIS
Deze schitterende tussenwoning met een woonoppervlakte van 126 m² biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Bij binnenkomst valt direct de royale en lichte woonkamer -met eikenhouten vloer- op, waarin jij je meteen thuis voelt. De schuifpui aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot de ruime achtertuin op het noordoosten, waar je kunt genieten van je ochtendkoffie in de frisse buitenlucht. Of je nu een barbecue of een tuinfeest organiseert onder de veranda of in de stenen berging -waarvan de bitumineuze dakbedekking, de deur en het kozijn in 2023 zijn vervangen- je tuinspullen opbergt, deze tuin biedt talloze mogelijkheden.

De moderne keuken heeft alles in huis om jouw kookkunsten te laten floreren. Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (combi-magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser), is het de perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden. De in 2019 vernieuwde badkamer -met een zeer ruime inloopdouche met regendouche- biedt een oase van rust en ontspanning, waar je na een lange dag heerlijk kunt bijkomen.

Met maar liefst vijf slaapkamers dankzij de (geïsoleerde) dakopbouw, is er ruimte voor iedereen. Of je nu een thuiskantoor wilt inrichten, een hobbykamer nodig hebt of gewoon extra slaapkamers voor je groeiende gezin, deze woning past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

De woning heeft energielabel B, wat betekent dat je kunt profiteren van een energiezuinig en duurzaam thuis. De perceeloppervlakte van 170 m² biedt voldoende ruimte voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Door de ligging op het noordoosten geniet je volop van de ochtend- en vroege middagzon. 

De woning is voorzien van o.a. een elektrisch bedienbare zonneluifel, een elektrisch bedienbare screen op de eerste verdieping en een rolluik op de tweede verdieping.

DE OMGEVING
Hintham Zuid is ideaal gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Rosmalen, met directe nabijheid van de snelweg A2. Op slechts enkele minuten loopafstand vind je een gezellig winkelplein voor je dagelijkse boodschappen. Scholen en sportvoorzieningen zijn uitstekend bereikbaar, en recreatiegebieden Het IJzeren Kind en de Oosterplas liggen op loopafstand. Hier kun je heerlijk wandelen en genieten van de natuur.

De bruisende binnenstad van ’s-Hertogenbosch is eenvoudig te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Deze kindvriendelijke woonomgeving biedt alles wat je nodig hebt: van scholen en speelgelegenheden tot uitvalswegen zoals de A2 en A59. De kunststof dakopbouw, die in augustus 2024 is gereinigd, biedt drie extra slaapkamers, wat deze woning perfect maakt voor grotere gezinnen.

SAMENVATTING HOOFDKENMERKEN
De woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, een moderne keuken met inbouwapparatuur, vijf slaapkamers dankzij een geïsoleerde dakopbouw, een moderne badkamer, aparte wasruimte, moderne toiletruimte (vernieuwd in 2023)  en een fraai aangelegde tuin op het noordoosten met stenen berging, veranda en achterom. De ligging in de kindvriendelijke wijk Hintham-Zuid, dichtbij scholen, speelgelegenheden, winkels, en recreatiegebieden, maakt deze woning ideaal voor gezinnen. Dankzij de nabijheid van belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer is de woning perfect bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch