Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT ONLINE EEN BEZICHTIGING INPLANNEN? GA NAAR ONZE WEBSITE!

KORTE INLEIDING

Ontdek je nieuwe thuis in het charmante Dorst! Deze instapklare tussenwoning biedt alles wat je zoekt als starter, tweepersoonshuishouden of jong gezin. Rustig gelegen, goed onderhouden en voorzien van een heerlijke tuin op het Zuidoosten. Met een energielabel C, nieuwe HR-combiketel uit 2023 en kozijnen met HR++ glas, is deze woning niet alleen comfortabel maar ook energiezuinig. Centrale ligging dichtbij Breda, Oosterhout en Tilburg zorgt voor een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:

Rustige ligging: Gelegen in een rustige buurt en op nog geen 5 minuten lopen van het bos, waar je de drukte van de stad kunt ontvluchten.
Instapklare tussenwoning: Geen verbouwingen nodig, je kunt er zo in!
Goed onderhouden: Met zorg onderhouden, waardoor het huis in goede staat verkeert.
Tuin op zuidoost: De tuin is opnieuw aangelegd in 2020, ideaal voor zonnige ochtenden en middagen.
Energielabel C: Groen label. Energiezuinig, waardoor je bespaart op energiekosten.
Nieuwe HR-combiketel 2023: Voorzien van de nieuwste technologie, wat zorgt voor een efficiënte verwarming.
Kozijnen grotendeels vervangen in 2018 met HR++ glas: Voor extra isolatie en comfort.
Gewilde locatie in Dorst: Een populair dorp met een prettige sfeer.
Centrale ligging: Dichtbij Breda, Oosterhout en Tilburg, ideaal voor werk en vrije tijd.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Altijd al in een gezellig en rustig dorp willen wonen en toch vlak bij de stad? In Dorst ligt deze charmante en goed onderhouden tussenwoning Zodra je binnenstapt, voel je meteen de ruimte en charme van dit huis. De lichte woonkamer biedt een perfecte plek om te ontspannen en de openslaande tuindeuren geven zicht op de achtertuin. De open keuken is bij de woonkamer betrokken. Maak jij hier jouw droomkeuken ? 

De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een jong gezin of voor gasten. Op de plaats van de voormalige badkamer is de wasruimte gemaakt met de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De badkamer is modern en volledig uitgerust, waardoor je elke dag kunt genieten van luxe en comfort.

Buiten wacht de fraai aangelegde tuin op het zuidoosten op je. Stel je voor dat je je ochtendkoffie drinkt in de rust van je eigen tuin, omringd door groen en het zachte geluid van vogels die hun dag beginnen. De tuin is in 2020 opnieuw aangelegd, perfect onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een speelplek voor kinderen of een gezellige barbecue met vrienden.

De woning heeft een energielabel C, wat betekent dat hij energiezuinig is. De nieuwe HR-combiketel uit 2023 en de kozijnen met HR++ glas, vervangen in 2018, dragen bij aan een comfortabel en duurzaam woonklimaat. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Dankzij de centrale ligging van deze woning zijn Breda, Oosterhout en Tilburg gemakkelijk te bereiken. Of je nu werkt in een van deze steden of gewoon wilt genieten van het bruisende stadsleven, je zult altijd profiteren van de nabijheid van deze stedelijke centra. Tegelijkertijd geniet je van de rust en de gemoedelijke sfeer van Dorst, een gewilde locatie waar iedereen zich thuis voelt.

EXTRA VOORZIENINGEN

Naast deze geweldige kenmerken, biedt de woning ook nog een ruime berging en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Of je nu fietst naar het nabijgelegen park of een ritje maakt naar de supermarkt, alles is binnen handbereik.

UITGESCHREVEN HOOFDKENMERKEN

Deze woning is perfect gelegen in een rustige buurt van Dorst, waar je kunt genieten van sereniteit en comfort. Het is een instapklare tussenwoning die met zorg is onderhouden, zodat je zonder zorgen kunt verhuizen. De tuin, gelegen op het zuidoosten en opnieuw aangelegd in 2020, biedt een perfecte plek voor ontspanning en plezier. Met een energielabel C, een nieuwe HR-combiketel uit 2023, en deels nieuwe kozijnen met HR++ glas, is de woning energiezuinig en comfortabel. De centrale ligging tussen Breda, Oosterhout en Tilburg maakt het ideaal voor werk en vrije tijd.

RUSTIGE LIGGING:
Deze woning ligt in een rustige buurt waar je kunt genieten van de stilte en het gezang van vogels. Ideaal voor wie na een drukke dag wil ontspannen. De omgeving leent zich goed voor wandelingen en fietstochten.

INSTAPKLARE TUSSENWONING:
Deze tussenwoning is direct bewoonbaar en hoeft niet verbouwd te worden. Alles is netjes afgewerkt en klaar voor gebruik. Je kunt meteen je meubels neerzetten en beginnen met wonen.

GOED ONDERHOUDEN:
De woning is door de jaren heen goed onderhouden en is in goede staat, van het dak tot de fundering. Regelmatig onderhoud en goede materialen zorgen ervoor dat je hier jarenlang zorgeloos kunt wonen.

TUIN OP ZUIDOOST:
De tuin ligt op het zuidoosten en is opnieuw aangelegd in 2020. Hier kun je de hele dag van de zon genieten. Ideaal voor tuinliefhebbers, kinderen om te spelen of om gewoon te ontspannen.

ENERGIELABEL C:
Met energielabel C is deze woning energiezuinig. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Je woont hier comfortabel en duurzaam.

NIEUWE HR-COMBIKETEL 2023:
De nieuwe HR-combiketel uit 2023 zorgt voor efficiënte verwarming en warm water. Met de nieuwste technologie ben je verzekerd van een energiezuinige en betrouwbare warmtebron.

KOZIJNEN GROTENDEELS VERVANGEN IN 2018 MET HR++ GLAS:
De kozijnen zijn grotendeels vernieuwd in 2018 en voorzien van HR++ glas. Dit biedt goede isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. Daarnaast verhoogt het de geluidsisolatie, waardoor je nog meer kunt genieten van de rustige ligging.

GEWILDE LOCATIE IN DORST:
Dorst is een populaire woonplaats dankzij de fijne sfeer en goede ligging. Je woont hier dicht bij de natuur en toch nabij de steden. Het dorp staat bekend om zijn vriendelijkheid en saamhorigheid.

CENTRALE LIGGING TEN OPZICHTE VAN BREDA, OOSTERHOUT EN TILBURG:
De woning ligt centraal ten opzichte van Breda, Oosterhout en Tilburg. Of je nu werkt in een van deze steden, wilt shoppen of uitgaan, alles is binnen handbereik. Je geniet hier van zowel de rust van Dorst als de voorzieningen van de dichtbijgelegen steden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda