Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW DROOMHUIS IN WOONWIJK MAASPOORT

Ben je een starter op de woningmarkt, een twee persoons huishouden, of een jong gezin dat op zoek is naar een nieuwe thuisbasis? Dan heb je geluk! Deze ruim opgezette twee-onder-een-kapwoning biedt alles wat je nodig hebt: een zonnige achtertuin op het zuiden, vier slaapkamers en een kindvriendelijke omgeving. Hier kun je volledig tot rust komen en genieten.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- ruime woonkamer met openslaande deuren: directe toegang tot een ruime achtertuin, perfect voor zomerse barbecues en ontspannen middagen.
- vier slaapkamers: drie op de eerste verdieping en een vierde op zolder, ideaal voor een kinderkamer, thuiskantoor of hobbyruimte.
- zonnige achtertuin met achterom: gelegen op het zuiden, dus de hele dag zon! Bovendien is de tuin verrassend ruim en biedt hij een overdekt terras.
-kindvriendelijke woonomgeving: rustige buurt met veel speelruimte en groen, ideaal voor opgroeiende kinderen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in deze ruime twee-onder-een-kapwoning met energielabel A en een woonoppervlakte van 116 m². Het huis is gelegen op een royaal perceel van 218 m² in een rustig en kindvriendelijk deel van de wijk Maaspoort. De voordeur opent zich naar een ruime hal met toegang tot een modern toilet en de lichte, royale woonkamer.

De woonkamer straalt warmte en gezelligheid uit, met openslaande deuren die je uitnodigen naar de zonnige achtertuin. Stel je voor: op een warme zomerdag komen de vogelgeluiden je tegemoet wanneer je de openslaande deuren naar je achtertuin opent. Hier vind je een overdekt terras, ideaal voor het avondeten met vrienden of een ontspannen ochtend met een kop koffie in de hand. De tuin is zo ruim dat je zelfs overweegt om een garage te bouwen, wat dankzij de achterom perfect mogelijk is.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruim opgezet keukenmeubel in U-opstelling en diverse inbouwapparatuur. 

De eerste verdieping biedt een ruime overloop die toegang geeft tot drie royale slaapkamers. Elke kamer is perfect voor een jong gezin, met genoeg ruimte voor speelgoed, studeerplekken en een goede nachtrust. De badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafel en een tweede toilet, waardoor de ochtendspits soepel verloopt.

De zolderverdieping is een ware verrassing: een royale ruimte met Velux dakvenster die momenteel gebruikt wordt als vierde slaapkamer. Hier bevinden zich ook de aansluitpunten voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de moderne c.v.-ketel (2023). Deze ruimte kan eenvoudig aangepast worden naar jouw wensen, of het nu gaat om een thuiskantoor, hobbyruimte of extra kinderkamer.

De woning is aan de voorzijde vrij gelegen aan een leuk groen stukje met een waterpartij

RUIME WOONKAMER MET OPENSLAANDE DEUREN
Bij binnenkomst in de woonkamer word je direct verwelkomd door een zee van licht en ruimte. De openslaande deuren naar de achtertuin creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een ruimtelijk gevoel. Deze woonkamer is perfect voor gezellige avonden met vrienden of familie, waarbij de deuren openstaan en de geur van versgebakken brood uit de keuken door het huis waait. De grote raampartijen zorgen ervoor dat de woonkamer altijd zonnig en licht is, wat bijdraagt aan die huiselijke sfeer.

VIER SLAAPKAMERS
Deze woning heeft vier slaapkamers. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers die ideaal zijn voor een jong gezin of als gastenverblijf. Elke kamer straalt een gevoel van comfort en rust uit, perfect om een goede nachtrust te garanderen. De vierde slaapkamer op zolder biedt volop mogelijkheden: of je nu een rustige werkplek wilt creëren, een speelkamer voor de kinderen, of een extra slaapkamer nodig hebt voor gasten. Met het Velux dakvenster geniet je hier ook van natuurlijk licht en ventilatie, wat een fijne leefomgeving creëert.

ZONNIGE ACHTERTUIN MET ACHTEROM
De achtertuin is gelegen op het zuiden, waardoor je de hele dag door kunt genieten van zonlicht. Het overdekte terras biedt de perfecte plek om te ontspannen, zelfs bij minder weer. En dankzij de achterom kun je gemakkelijk fietsen of tuinspullen verplaatsen zonder door het huis te hoeven. Bovendien biedt de tuin de mogelijkheid om een garage te realiseren, wat extra opslagruimte of een veilige plek voor je auto betekent.

KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING
Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, is deze woning perfect voor opgroeiende gezinnen. De omgeving biedt tal van speelplekken en groene ruimten waar kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast zijn er goede scholen, sportfaciliteiten en winkels in de nabijheid, wat het dagelijks leven een stuk makkelijker maakt. Hier kunnen kinderen vrij en veilig opgroeien, terwijl ouders genieten van een gemeenschap die rust en geborgenheid uitstraalt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 218

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 218

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch