Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website, er is nog één kijkmoment beschikbaar op dinsdag 30 juli en aantal opties voor de donderdag 1 augustus!
Zien wij jouw daar?

MODERN APPARTEMENT IN GROESEIND-HOEFSTRAAT
Ben je een starter op de woningmarkt of een senior op zoek naar een ideale plek om te wonen? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement in de gewilde buurt Groeseind-Hoefstraat biedt alles wat je nodig hebt. Met een ruime woonkamer, een luxe keuken uit 2023, grote slaapkamer, complete badkamer, volop bergruimte en een breed balkon met zonnige ligging, is dit appartement helemaal instapklaar. Bovendien heeft het appartement de beschikking over een eigen berging en parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. En niet onbelangrijk: de woning is recent (2023) nog helemaal voorzien van een nieuwe laminaatvloer en geheel geschilderd aan de binnenzijde!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:
- Heerlijke, ruime woonkamer: Een royale leefruimte met een brede schuifpui die veel natuurlijk licht binnenlaat.
- Moderne, luxe keuken uit 2023: Voorzien van diverse inbouwapparatuur, perfect voor elke kookliefhebber.
- Breed balkon/loggia aan de voorzijde: Geniet van de zon met een perfecte ligging op het zuiden.
- Ruime badkamer: Uitgerust met een comfortabel ligbad, douchevoorziening, wandcloset en wastafel.
- Ruime slaapkamer aan de achterzijde: Ideaal voor een goede nachtrust.
- Inloopkast + vaste kast: volop extra bergruimte aanwezig.
- Eigen berging en parkeerplaats: Gelegen op het achtergelegen binnenterrein, voor extra gemak en veiligheid.
- Kleinschalig complex met lift Gelegen op de 2e verdieping met 2 appartementen per woonlaag
- Gelegen in wijk Groeseind-Hoefstraat Rustige woonlocatie, direct nabij winkels en stadscentrum

EEN PLAATJE VAN EEN WONING: VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in je nieuwe thuis en laat je verrassen door de moderne afwerking en de warme ambiance die dit appartement uitstraalt. Meteen bij binnenkomst val je voor de charmante en uitnodigende sfeer. De nieuwe laminaatvloeren (2023) begeleiden je naar de ruime woonkamer van ca. 25 m2. Hier ervaar je een oase van rust, met een brede schuifpui die toegang biedt tot het balkon. Stel je voor hoe je op een zonnige middag geniet van een kop koffie terwijl je uitkijkt over de rustige omgeving.

De keuken is geheel vernieuwd in 2023. Deze biedt alle luxe en ruimte welke een kookliefhebber zich kan wensen. Met hoogwaardige inbouwapparatuur heb je hier alles binnen handbereik om de lekkerste gerechten te bereiden. Praktisch en stijlvol, de keuken beschikt ook over een handige vaste kast, perfect voor al je keukengerei en voorraad.

Vanuit de keuken heb je tevens toegang tot een grote inloopkast, een perfecte ruimte voor extra opslag. Hier is ook de wasmachine-aansluiting aanwezig en de HR-combiketel.

Wanneer je je terugtrekt in de ruime slaapkamer aan de achterzijde, ervaar je direct een gevoel van rust. Deze ruimte is ideaal voor een goede nachtrust en biedt ook voldoende ruimte voor een kledingkast.

De badkamer is netjes en compleet uitgevoerd met een ruim ligbad, waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. De douchevoorziening, het wandcloset en de wastafel maken deze badkamer compleet en praktisch.

Een van de grootste troeven van dit appartement is het brede balkon aan de voorzijde, gericht op het zuiden. Hier kun je de hele dag door van de zon genieten. Of het nu gaat om een luie ochtend in de zon of een gezellige avond met vrienden, dit balkon biedt de perfecte setting.

Daarnaast beschik je over een eigen berging en een parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek en altijd voldoende ruimte voor je fietsen, gereedschap of andere spullen.

Gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift, biedt dit appartement niet alleen comfort maar ook gemak. Rustig gelegen, direct nabij winkels en het stadscentrum, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. En met energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning, wat zorgt voor lagere energiekosten en een kleinere ecologisch voetafdruk.

HOOGTEPUNTEN IN 100 WOORDEN
Dit appartement biedt een heerlijke, ruime woonkamer met brede schuifpui, een moderne, luxe keuken uit 2023 met diverse inbouwapparatuur, en een breed balkon aan de voorzijde met gunstige zonligging op het zuiden. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, douchevoorziening, wandcloset en wastafel. De ruime slaapkamer aan de achterzijde biedt ultiem comfort. Tevens beschik je over diverse bergruimte waaronder vaste kast, inloopkast en een berging op de begane grond. En bovendien is er een eigen parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Met nieuwe laminaatvloeren uit 2023, rustige ligging, nabijheid van winkels en het stadscentrum, en een instapklaar afwerkingsniveau is dit appartement een ware vondst.

CALL TO ACTION
Dit is jouw kans om de woning te bemachtigen waar je altijd van hebt gedroomd. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan! Wil je meer weten of een bezichtiging plannen? Bezoek dan snel onze website en ontdek alles over dit prachtige appartement. Wacht niet te lang, want dit pareltje zal niet lang op de markt zijn. Wees de eerste en maak van dit huis jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 191

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 191

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg