Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Abtslaan 36, Terheijden

Welkom bij Abtslaan 36, een te moderniseren hoekwoning met een groot perceel en een inpandige garage, gelegen in het charmante dorp Terheijden. Deze woning biedt veel potentie en ruimte, ideaal voor diegenen die hun droomhuis willen creëren op een rustige en groene locatie.

INDELING

BEGANE GROND

WOONKAMER De lichte woonkamer biedt veel natuurlijk licht en ruimte, waardoor er diverse mogelijkheden zijn om deze naar eigen wens in te richten. Grote ramen zorgen voor een fijne lichtinval en bieden een aangenaam uitzicht op de voortuin.

KEUKEN De dichte keuken biedt veel potentie om omgetoverd te worden tot een moderne kookruimte. Hier is voldoende ruimte voor een complete keukenopstelling met veel werk- en kastruimte.

EERSTE VERDIEPING

SLAAPKAMER 1 De eerste ruime slaapkamer is licht en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. Deze kamer kan dienen als master bedroom.

SLAAPKAMER 2 De tweede slaapkamer is ideaal als kinderkamer of logeerkamer

SLAAPKAMER 3 De derde slaapkamer biedt extra flexibiliteit en ruimte voor diverse doeleinden zoals een kinderkamer of kantoor.

BADKAMER De riante badkamer biedt veel potentie voor modernisering en kan voorzien worden van alle benodigde faciliteiten zoals een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING

OPEN RUIMTE De grote open ruimte op de tweede verdieping biedt veel mogelijkheden. Hier kunt u eenvoudig een extra slaapkamer creëren of een multifunctionele ruimte zoals een hobbykamer of speelkamer.

BUITENRUIMTE

VOORTUIN EN ACHTERTUIN De onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin bieden voldoende ruimte voor buitenactiviteiten en ontspanning. De achtertuin is groot en biedt veel privacy, perfect voor het aanleggen van een terras of een speelruimte voor kinderen.

GARAGE De inpandige garage biedt veel opbergruimte en is ideaal voor het stallen van uw auto, fietsen of andere benodigdheden.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

Abtslaan 36 is gelegen in het mooie dorp Terheijden, een rustige en groene omgeving die bekend staat om zijn vriendelijke gemeenschap en mooie natuur. De woning is gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Het nabijgelegen natuurgebied De Linie en de rivier de Mark bieden volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

UITVALSWEGEN

Terheijden heeft uitstekende verbindingen met de omliggende steden. Met de auto bent u binnen korte tijd in Breda en Oosterhout, terwijl de nabijgelegen snelwegen A16 en A59 snelle toegang bieden tot de rest van de regio.

KORTOM

Abtslaan 36 biedt een te moderniseren hoekwoning met een groot perceel en inpandige garage. De woning beschikt over een lichte woonkamer, dichte keuken, drie slaapkamers en een riante badkamer op de eerste verdieping. De grote open ruimte op de tweede verdieping biedt veel mogelijkheden voor uitbreiding. De onderhoudsvriendelijke voortuin en achtertuin maken het plaatje compleet. Gelegen in het mooie dorp Terheijden, met diverse voorzieningen en natuur in de buurt, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar ruimte, rust en mogelijkheden om hun droomhuis te creëren. Kom snel kijken en ontdek de vele mogelijkheden van deze woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 259

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 259

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda