Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom in de Pironstraat 31, een perfecte woning voor starters op de woningmarkt! Deze charmante en instapklare woning biedt verrassend mooie leefruimtes en is gelegen in de geliefde "Bouwmeesterbuurt" nabij het centrum van Tilburg. Met een ruime woonkamer (30 m2), moderne keuken en intieme achtertuin is dit huis de perfecte plek om je thuis te voelen. Twee grote slaapkamers op de eerste verdieping maken dit huis ideaal voor jonge stellen of kleine gezinnen. Ben je klaar om jouw woonavontuur te beginnen? Lees dan snel verder!

BELANGRIJKE HIGHLIGHTS
- Opvallend ruime en sfeervolle woonkamer: Verdiept zitgedeelte, schouw met inbouwhaard en een grote vaste kast.
- Moderne keuken: Strakke, greeploze uitvoering met diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en oven.
- Praktische bijkeuken: Voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.
- Keurige badkamer: Douche, badmeubel en toilet.
- Intieme achtertuin: Met een achterom en voldoende plek voor een eet- en zithoek
- Twee grote slaapkamers: Gelegen op de eerste verdieping, met vaste kasten

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst valt meteen de warme sfeer op van de opvallend ruime woonkamer. Dankzij het verdiept zitgedeelte creëer je eenvoudig een knusse hoek waar je lekker kunt ontspannen bij de schouw met inbouwhaard. De grote vaste kast biedt voldoende ruimte voor al je spullen, waardoor de woonkamer altijd netjes en opgeruimd blijft.

De moderne keuken is perfect voor kookliefhebbers. Met zijn strakke, greeploze uitvoering straalt de keuken niet alleen stijl, maar ook functionaliteit uit. Koken wordt een feestje met hoogwaardige apparatuur als een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en een oven. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner, deze keuken biedt je alle mogelijkheden.

Aangrenzend aan de keuken vind je de praktische bijkeuken. Hier is voldoende ruimte voor een wasmachine en extra opslag. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de tuin.

De badkamer is voldoende ruim, keurig afgewerkt en voorzien van een douche, badmeubel en toilet. Hier begin je je dag fris en energiek of sluit je hem juist ontspannen af met een verkwikkende douche.

De intieme achtertuin, gelegen op het noorden, is een heerlijke plek om te genieten van een kop koffie in de ochtendzon of een goed boek in de middag. De tuin beschikt over een "achterom".

Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers. Beide kamers zijn ruim en bieden een oase van rust en comfort. De slaapkamer aan de achterzijde is v.v. een airco-unit. Perfect voor een goede nachtrust, zodat je elke ochtend weer fris en uitgerust aan de dag kunt beginnen.

Niet te vergeten, het dak van de woning is recent volledig vernieuwd en het kozijnwerk alsmede alle buitengevels zijn van een nieuw verflaag voorzien. De woning is grotendeels afgewerkt met laminaatvloeren en stucwerk wanden en plafonds (voorzien van diverse inbouwverlichting). Kortom, dit huis is instapklaar en biedt een keurig afwerkingsniveau.

De woning is gelegen in een rustige woonomgeving. Direct nabij bevinden zich de Albert Heijn XL, diverse openbaar vervoersmogelijkheden en het bruisende stadscentrum. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik!

SAMENVATTING HIGHLIGHTS
Geniet van een opvallend ruime en sfeervolle woonkamer met verdiept zitgedeelte, schouw met inbouwhaard en grote vaste kast. De moderne keuken in strakke, greeploze uitvoering beschikt over diverse apparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en oven. De praktische bijkeuken biedt een aansluiting voor de wasmachine. De keurige badkamer is uitgerust met een douche, badmeubel en toilet. De intieme achtertuin met achterom zorgt voor extra gemak. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers die zorgen voor een goede nachtrust.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige woning? Plan nu een bezichtiging en laat je verrassen door de charme en mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. Wacht niet te lang, want een buitenkans als deze is snel weg!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 309

Overige

Perceel oppervlakte 87
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 309

Overige

Perceel oppervlakte 87
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg