Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met 4 slaapkamers, een groene ligging aan de voorzijde en een diepe (12 m) tuin met overkapping kan dit huis voor jou zo maar een schot in de roos zijn. Het huis staat bovendien ook nog eens in de gewilde wijk "Genoenhuis" op korte, veilige loopafstand van een basisschool en kinderopvang en op 5 minuten fietsen van het centrum.

Indeling

Begane grond

Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang. Woonkamer met tuingericht zitgedeelte en open keuken aan de voorkant met groen en vrij uitzicht. De keukeninrichting is voorzien van een vriezer, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasmachine.

Eerste verdieping

Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, toilet, wastafelmeubel en douchegelegenheid.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare grote zolderverdieping. Voorzolder met daglichttoetreding en aansluitingen wasapparatuur alsmede opstelling cv-combiketel (bj 2022). Slaapkamer vier met dakkapel.

Tuin

De tuin heeft een prettige ligging op het noordoosten, achterin bevindt zich de achterom en een berging met overkapping. Tegen de achtergevel is een overkapping met lichtkoepel.

Bijzonderheden

- Prettige ligging in ruim opgezette, jonge woonwijk met alle voorzieningen vlakbij. Ook is deze wijk gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven. - Energielabel B. - Voorzien van vloer-, muur-, en dakisolatie. Begane grondvloer voorzien van vloerverwarming. - Kozijnen begane grond en dakkapel met dubbel glas, kozijnen eerste verdieping hebben enkel glas. - Deels voorzien van screens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 164
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 164
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars