Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

6 VRIJ INDEELBARE CITYLOFTS, HARTJE CENTRUM BERGEN OP ZOOM

UNIEKE WONINGEN IN EEN HISTORISCH GEBOUW
Welkom bij ANNO52! Dit prachtige project biedt zes vrij indeelbare Citylofts variërend van 50 tot 67 m² (energielabel A+) in het voormalig V&D gebouw, in 2022 getransformeerd tot een modern wooncomplex met 45 woningen. Deze Citylofts geven u de mogelijkheid om uw eigen droomwoning te creëren in het bruisende centrum van het gezellige Bergen op Zoom.

INDIVIDUELE INDELINGSVRIJHEID
De Citylofts krijgen een nieuwe voorpui en worden casco opgeleverd, wat betekent dat in ieder geval de meterkast, afgedopte riolering en dekvloer worden aangelegd. Dit biedt u de flexibele mogelijkheid om de ruimte volledig naar eigen wens en stijl in te richten. Met hoge plafonds tot wel 4,1 meter creëert u een unieke, ruimtelijke woning met extra lichtinval. De hoogte maakt het zelfs mogelijk om een tussenverdieping te realiseren, waardoor uw creativiteit de vrije loop kan gaan en u extra woon-, hobby- of werkruimte toevoegt.

IDEALE LOCATIE
Wonen in ANNO52 betekent dat u zich in het hart van Bergen op Zoom bevindt. De winkels liggen aan uw voeten, het NS-station en de bushalte zijn om de hoek en de gezellige horeca van De Grote Markt op loopafstand. Dit betekent dat alle denkbare voorzieningen binnen handbereik zijn, van dagelijkse boodschappen tot een avondje uit. Op enkele minuten fietsen ligt recreatiemeer de Binnenschelde met stadsstrand en zwembad en versmarkt de Zeeland met bioscoop en bowling. Of haal een frisse neus net buiten de stad in het bos van Landgoed Lievensberg.

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID
De koopsommen voor deze unieke lofts starten vanaf € 225.000 v.o.n. U woont hier op eigen grond, met een eigen entree aan de straatzijde. Dit geeft u niet alleen veel privacy, maar ook een gevoel van luxe en exclusiviteit.

HET PROJECT ANNO52
ANNO52 is niet zomaar een wooncomplex; het is een project dat historie en moderniteit combineert. De transformatie van het oude V&D gebouw zorgt voor een unieke woonervaring waarbij oude elementen bewaard zijn gebleven en gecombineerd met moderne wooncomforts.

UW TOEKOMSTIGE THUIS
Deze lofts zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een woning met karakter, flexibiliteit en een centrale ligging. Of u nu een starter bent, een jong gezin of iemand die op zoek is naar een inspirerende ruimte om te wonen en te werken, ANNO52 biedt de perfecte basis.

EEN NIEUWE STAP IN UW WOONCARRIÈRE
Grijp deze unieke kans en ontdek de mogelijkheden van ANNO52: schrijf u direct in op de projectsite en blijf op de hoogte van de start verkoop. Uw nieuwe thuis wacht op u in het bruisende hart van Bergen op Zoom.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 205
Aantal verdiepingen 1

Overige

Dak type Plat dak
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 205
Aantal verdiepingen 1

Overige

Dak type Plat dak
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Atta Makelaars