Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Leuke gemoderniseerde tussenwoning met eigen parkeervoorziening en ligging op een ruim perceel in gewilde woonwijk "Hanevoet" te Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Grotendeels gerenoveerd/ gemoderniseerd o.a. met een vernieuwde keuken en badkamerinrichting; - Gunstige woonlocatie in Gestel o.a. kort nabij ASML en de High Tech Campus; - Geheel voorzien van kunststof kozijnwerk met dubbele beglazing; - Eigen parkeervoorziening;

VRAAGPRIJS: € 400.000,-- k.k. AANVAARDING: Op korte termijn mogelijk.

INDELING VAN DE WONING Ligging aan een rustig en groenrijk woonhofje. Naast de parkeerplaats op eigen terrein is er in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De woning is netjes afgewerkt met pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds alsmede een fraaie laminaatvloer.

HAL/ENTREE Entree met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje alsmede handdouche, trapopgang, provisie-/bergkast en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Woonkamer met voldoende ruimte voor een eet- en een zitgedeelte. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. Aan de achterzijde tref je de eetkamer met open keuken. Vanuit de eetkamer geven dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin. De gerenoveerde keuken (2020), in hoekopstelling, is voorzien van inbouwapparatuur en is afgewerkt met een fraai natuurstenen werkblad. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is afgewerkt met een nette laminaatvloer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 15m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 3 c.q.. technische ruimte (ca. 6m²): Derde (slaap-)kamer, prima geschikt voor kantoor aan huis, kinderkamer of een logeerkamer. In deze ruimte bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (Intergas bouwjaar 2019), de mechanische ventilatie-unit (2019) en aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen.

BADKAMER Geheel betegelde en gemoderniseerde badkamer (2019) bestaande uit een dubbel wastafel in meubel, spiegel met inbouwverlichting, een inloopdouche met glazen schuifwand en een wandcloset. Het plafond is afgewerkt met inbouwspots.

BUITENRUIMTE Geheel onderhoudsarme voortuin met mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. Aan de achterzijde ligt de op het oosten gesitueerde achtertuin welke maar liefst 11 meter diep is! De tuin is in 2020 opnieuw aangelegd en biedt volop privacy. Aan de achterzijde treft je de stenen berging alsmede een eigen achterom.

LIGGING EN LOCATIE De woning is gelegen in een kindvriendelijk hofje met alle voorzieningen op korte afstand. Op slechts enkele minuten lopen ligt het Kastelenplein met een zeer divers winkelaanbod, waaronder een Jumbo, een Aldi, een Hema en een Kruidvat. Op korte afstand is er een speeltuin aanwezig en ook zijn er diverse scholen in de omgeving. Binnen enkele minuten rijden is de snelweg te bereiken en ook de High Tech Campus en ASML liggen op korte (fiets)afstand.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een leuke, goed onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning welke gelegen is op gunstige woonlocatie in "Hanevoet"; - Ligging op korte (fiets-) afstand van de High Tech Campus alsmede ASML; - De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnwerk met dubbele beglazing; - Keuken en badkamer alsmede toiletruimte zijn gerenoveerd (2019 / 2020); - Tuin is opnieuw aangelegd in 2020; - Dakbedekking in 2019 vervangen; - Vloeren zijn vervangen (geheel laminaatvloeren); - De C.V.-ketel en mechanische ventilatie-unit zijn in 2019 vernieuwd; - De huidige inboedel wordt door de eigenaar ter overname aangeboden; - In de koopovereenkomst zal een "niet-bewoningsclausule" worden opgenomen; - Deze woning staat reeds leeg en is op korte termijn/ in overleg te aanvaarden; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 173
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 173
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA