Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze jonge en instapklare woning is onder andere voorzien van een moderne keuken, 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping waar een 4e slaapkamer te realiseren is. Daarnaast beschikt de woning over een onderhoudsvriendelijke tuin welke is gesitueerd op het noordwesten. Het geheel is gelegen aan een rustige woonstraat in de gewilde woonwijk Dijkstraten en is centraal gelegen op korte afstand van scholen, het centrum met al haar voorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen. Ben jij op zoek naar een energiezuinige woning en heb je geen zin om te klussen? Kom dan eens kijken bij dit leuke huis!

Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een fraaie tegelvloer in houtlook. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, technische ruimte, het toilet, de leefruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Technische ruimte met opstelling bodemwarmtepomp. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Ruime living met keuken aan de voorzijde en zitgedeelte aan de achterzijde van de woning. De living is voorzien van een praktische trapkast en een loopdeur welke toegang geeft tot de achtertuin. De moderne keuken bestaat uit een hoekopgesteld keramieken aanrechtblad met Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, spoelbak met Quooker en vaatwasser. Daarnaast is er een kastenwand met koel-/vriescombinatie en oven met magnetronfunctie. Er is volop bergruimte door de grote lades (met inzet/besteklades) en kasten.

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 14 m². Slaapkamer II is ca. 11 m² en ligt aan de voorzijde. Slaapkamer III is eveneens gelegen aan de achterzijde. Deze ruimte is ca. 7 m². Alle te openen ramen in de slaapkamers zijn voorzien van horren. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche met thermostaatkraan en glazen wand, een brede wastafel in meubel, een badkamerkast, een wandcloset en een elektrische designradiator.

Tweede verdieping: Een grote open zolderruimte met dakraam waar eventueel een 4e slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer, mogelijkheid tot praktische opbergruimte achter de knieschotten, aansluiting voor de wasmachine en droger alsmede de opstelling voor de WTW-installatie. Ook de omvormer voor de zonnepanelen hangt hier.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke voortuin. De achtertuin geeft veel privacy, is gelegen op het noordwesten en is grotendeels bestraat. Er is een houten berging welke is voorzien van elektra, de tuin is volledig omsloten en toegankelijk door middel van een afsluitbare poort.

Bijzonderheden: - instapklare tussenwoning met veel daglichttoetreding; - de woning wordt verwarmd door middel van een warmtepomp en is voorzien van 12 zonnepanelen die (bij normaal gebruik) voldoende opbrengst genereren voor het totaal verbruik; - alle wanden zijn voorzien van renovlies behang; - de woning is voorzien van kunststof kozijnen (en houten voordeur); - vloerverwarming op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping: ook vloerkoeling is mogelijk; - de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - voldoende parkeergelegenheid in de straat; - het geheel is gelegen aan een rustige woonstraat in woonwijk Dijkstraten en is centraal gelegen op korte afstand van scholen, het centrum met al haar voorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen.

Volgens de branchebrede meetinstructie zijn de volgende maten van toepassing: Woonoppervlakte 92 m² Overige inpandige ruimte (zolder) 25 m² Externe bergruimte 6 m²

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branche brede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 110

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 110

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems

Wooninfluencers

Laden..