Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uitgebouwde eengezinswoning met onder andere een moderne keuken, 4 slaapkamers en een privacy biedende achtertuin welke is gesitueerd op het zuidwesten met ruime berging. Parkeren op eigen terrein is mogelijk onder de carport aan de voorzijde van de woning. De woning heeft maar liefst 21 zonnepanelen en heeft energielabel A++. Daarnaast is de ligging aan een rustige woonstraat op korte afstand van het centrum en het NS-station ideaal. Deze ruime eengezinswoning is absoluut een bezichtiging waard!

Begane grond Overdekte entree. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een houten vloer en een fijne vaste kastenwand met meterkast. De hal geeft toegang tot het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De royale leefruimte is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en voorzien van een fraaie houten vloer. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is in 2021 gemoderniseerd. Het keukenblok biedt voldoende opbergruimte en is voorzien een spoelbak en de volgende inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, een Quooker en een oven. Het zitgedeelte is in het midden van de leefruimte gesitueerd. De uitbouw functioneert momenteel als eetkamer. De gashaard van Leenders kan worden gedraaid waardoor je extra sfeer kunt creëren in zowel de woonkamer als de eetkamer. De uitbouw is daarnaast voorzien van 2 lichtkoepels, een airconditioning en openslaande deuren welke toegang geven tot de achtertuin.

Eerste verdieping Overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 13 m² en is voorzien van een laminaatvloer alsmede airconditioning. Slaapkamer II is ca. 9 m² en ligt aan de voorzijde van de woning. Hier ligt vloerbedekking. Slaapkamer III (ca. 9 m²) is eveneens aan de voorzijde gelegen. Ook deze kamer is voorzien van vloerbedekking. Volledig betegelde badkamer met douche, wandcloset, wastafel in meubel en designradiator.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met vloerbedekking, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een dakraam, praktische opbergruimte achter de knieschotten en opstelling C.V.-ketel (Remeha, 2021). Slaapkamer IV is ca. 13 m² en is voorzien van vloerbedekking en praktische opbergruimte onder de kaphelling.

Tuin Onderhoudsvriendelijke voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein onder de carport. Aangebouwde stenen berging met uitstortgootsteen, elektra en praktische vliering voor extra opbergruimte. De achtertuin is volledig omheind en gesitueerd op het zuidwesten. De tuin heeft een fijn terras met elektrisch bedienbare zonneluifel en een pergola waar schaduwdoeken aan bevestigd zouden kunnen worden voor extra beschutting. Verder is er een buitenkraan aanwezig, een vijver, diverse beplantingen, een achterom en een vrijstaande stenen berging. De berging is voorzien van een tegelvloer, een schuifpui en een keuken. De keuken bestaat uit opbergkastjes, een werkblad, 1,5 spoelbak, een elektrische boiler en diverse apparatuur: vaatwasser, oven en een losse koel-/vriescombinatie.

Ligging De woning is gelegen op een rustige, gewilde en kindvriendelijke locatie in de wijk 'De Leeuwerik', op loopafstand van het centrum met voorzieningen als winkels, scholen en het NS-station. Daarnaast is de bereikbaarheid goed, het snelwegennet rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) is snel te bereiken.

Bijzonderheden - Uitgebouwde eengezinswoning; - parkeergelegenheid op eigen terrein onder de carport; - de woning is voorzien van kunststof kozijnen; - 21 zonnepanelen; - energielabel A++; - aangesloten op het glasvezelnetwerk; - 2 airco's aanwezig; - de slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van vliegenhorren; - de slaapkamers op de eerste verdieping en het keukenraam zijn voorzien van rolluiken; - elektrische zonneluifel aan de achtergevel.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems