Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer brede en ruime eengezinswoning met onder andere een fijne woonkamer, een moderne keuken en sanitair alsmede een sfeervolle Mediterraanse tuin met berging en achterom. Aan de voorzijde heb je een fijn en open uitzicht op de gemeentelijke groenstrook. Het geheel ligt op een rustige en kindvriendelijke locatie in woonwijk Heivelden. Voorzieningen zoals scholen, de kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Begane grond De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een laminaatvloer. De hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de leefruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. De volledig betegelde toiletruimte heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De ruime en zeer brede leefruimte geniet van veel daglichttoetreding. De leefruimte bestaat uit een woonkamer alsmede een keuken en is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is de achtertuin toegankelijk middels een loopdeur. De keuken biedt voldoende opbergruimte, heeft een fraai werkblad en is van alle gemakken voorzien. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, een magnetron, een oven alsmede een koelkast met vriesvak. Ook is er een praktische trapkast aanwezig.

Eerste verdieping Overloop met laminaatvloer (doorgelegd in de slaapkamers) geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een fijne stook-/wasruimte. Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een airconditioning. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 13 m². Slaapkamer II is ca. 9 m² en is aan de achterzijde gelegen. Ook deze ruimte heeft een airconditioning. Slaapkamer III heeft een oppervlakte van 9 m² en ligt aan de voorzijde. Moderne badkamer met wandcloset, douche, dubbele wastafel in meubel, spiegelkast en designradiator. Separate stook-/wasruimte met opstelling C.V.-ketel (Vaillant, 2023) en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Tweede verdieping Overloop met laminaatvloer (doorgelegd in de andere kamers) en dakkapel aan de achterzijde. (Slaap)kamer IV met dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde waardoor deze kamer een afmeting heeft van ca. 11 m². Via deze slaapkamers is een (slaap)kamer V te bereiken (ca. 11 m²). Deze kamer heeft ook een dakkapel aan de voor- als achterzijde van de woning. Daarnaast hangt er een airconditioning.

Tuin Zowel de voor- als achtertuin van de woning zijn aangelegd in een Mediterraanse sfeer. De voortuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een prachtige olijfboom van maar liefst 350 jaar oud alsmede een buitenkraan. De volledig omheinde achtertuin is gesitueerd op het noordoosten. Ook hier krijg je een heerlijk vakantiegevoel vanwege de Mediterraanse sfeer. De tuin is voorzien van een buitenkraan en een fraaie terrasoverkapping met open haard, lichtstraat, diverse elektrapunten en heaters. Daarnaast is er een stenen berging aanwezig alsmede een poort ten behoeve van de achterom.

Bijzonderheden - Zeer brede woning (ca. 8,6 meter breed); - Veel lichtinval; - De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - Aan de voorzijde zijn alle ramen op alle verdiepingen voorzien van screens en aan de achterzijde bij slaapkamer II; - Maar liefst 4 airco’s; - Fraaie terrasoverkapping met heaters en lichtstraat; - Energielabel A; - Het geheel ligt op een rustige en kindvriendelijke locatie in woonwijk Heivelden. Voorzieningen zoals scholen, de kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 410

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems