Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruim appartement welke is gelegen op loopafstand van het centrum van Best? Kom dan eens kijken bij dit fraaie appartement aan Lidwinahof 12. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over onder andere een fijne leefruimte, maar liefst 3 slaapkamers, een balkon welke is gesitueerd op het zuiden, een berging in het souterrain alsmede een parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein.

Begane grond Central entree met brievenbussen, intercom, lift en trappenhuis.

Indeling appartement 2e verdieping Hal met pvc vloer geef toegang tot het toilet, de leefruimte, 3 slaapkamers, de badkamer en de was-/bergruimte. Toiletruimte met verhoogd toilet en fonteintje. De leefruimte bestaat uit een ruime woonkamer alsmede een open keuken. De ruimte is voorzien van een fraaie pvc vloer. Een van de ramen is voorzien van een handmatig te bedienen screen. Het keukenblok is in een L-vorm opgesteld en voorzien van voldoende opbergruimte, een composiet werkblad, een spoelbak, inductiekookplaat (2023), afzuigkap en koelkast (2019). Via een loopdeur met schuif hor is het balkon te bereiken. Het balkon is gesitueerd op het zuiden en is voorzien van een tegelvloer. Slaapkamer I heeft een afmeting van ca. 13 m². Slaapkamer II is ca. 9 m². Slaapkamer III heeft een oppervlakte van ca. 6 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Volledig betegelde badkamer met ligbad, douche en wastafel in meubel. De was-/bergruimte is voorzien van een tegelvloer, aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, opstelling C.V.-ketel (AWB, 1994) en de unit ten behoeve van de mechanische ventilatie.

Souterrain Het souterrain is bereikbaar middels de trap (met fietsgoot). De berging is hier gelegen. Deze is ca. 5 m² en is voorzien van elektra.

Parkeren Op het afgesloten buitenterrein van het complex bevindt zich een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden - 4-kamer appartement; - eigen parkeerplaats op afgesloten terrein; - er is glasvezelaansluiting aanwezig; - De servicekosten bedragen ca. €225,-- en omvatten o.a.: * opstal- en aansprakelijkheidsverzekering; * dagelijks klein onderhoud en onderhoud lift; * energiekosten en waterverbruik algemene ruimtes en liftinstallatie; * schoonmaak algemene ruimtes; * tuinonderhoud; * reservering groot onderhoud (o.a. dakbedekking en schilderwerk); - het betreft hier een kleinschalig appartementencomplex met slechts 12 wooneenheden, op een gewilde en rustige locatie op loopafstand van het centrum. Diverse voorzieningen zoals winkels, bank en NS-station zijn op korte afstand gelegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 295

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 295

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems