Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tweekapper met woonkamer, eetkamer, dichte keuken, 4 slaapkamers, 2 moderne badkamers en een tuin welke is gesitueerd op het zuiden. Het geheel is gelegen op loopafstand van het centrum van Best met al haar voorzieningen en het NS-station.

Begane grond Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar), het toilet en de eetkamer. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje in meubel. De eetkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en karakteristieke en suite deuren met glas in lood ramen welke toegang geven tot de woonkamer. De woonkamer bevindt zich in het midden van de woning en is eveneens voorzien van een laminaatvloer, een praktische inbouwkast en een fraai glas in lood raam in de zijgevel. Dit kozijn is voorzien van een rolluik. Dichte keuken met keukenblok in L-opstelling. De keuken is in 2015 vervangen en voorzien van een kunststof werkblad, een spoelbak, een 5-pits gaskooplaat, een afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven en een losse koel-/vriescombinatie (wordt ter overname aangeboden). Vanuit de keuken zijn de badkamer, de tuin en de trapopgang naar de eerste verdieping toegankelijk. Volledig betegelde badkamer met ligbad, ruime douche met regendouche, 2 waskommen op een meubel, een designradiator, mechanische ventilatie en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine.

Eerste verdieping Overloop met laminaatvloer (doorgelegd over de gehele verdieping) geeft toegang tot 2 slaapkamers en een portaal waar zich de trapopgang naar de tweede verdieping bevindt. Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde van de woning van ca. 15 m². Slaapkamer II is ca. 10 m² en is gelegen aan de achterzijde. Portaal met fonteintje in meubel en trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping Overloop met laminaatvloer geeft toegang tot 2 slaapkamers, de 2e badkamer en de bergzolder. Slaapkamer III met laminaatvloer en airco. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m². Slaapkamer IV van ca. 6 m² met laminaatvloer. Badkamer met douche met regendouche, wandcloset, designradiator en wastafel in meubel.

Bergzolder De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin De achtertuin is volledig omheind en gesitueerd op het zuiden. De tuin is grotendeels bestraat en daarnaast voorzien van een vijver, een buitenkraan, een achterom en een houten berging met elektra.

Bijzonderheden - de woning heeft 2 badkamers en 4 slaapkamers; - de badkamer op de begane grond en de keuken dateren uit 2015; - de badkamer op de tweede verdieping dateert uit 2020; - het buitenschilderwerk dateert uit 2021; - het bouwjaar van de C.V. ketel is ca. 2015 (Remeha HR combi-ketel); - de woning is voorzien van spouwmuurisolatie (m.u.v. buitenmuur keuken en badkamer begane grond); - het dak is na geïsoleerd; - de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - gunstige ligging nabij het centrum van Best met al haar voorzieningen en het NS-station. Ook scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen liggen in de nabije omgeving.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems