Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royale vrijstaande herenhuis is gelegen op een fraai hoekperceel van bijna 500 m². De woning is degelijk gebouwd en heeft onder andere een riante leefruimte, een bijkeuken, een slaap- én badkamer op de begane grond alsmede drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet op de eerste verdieping. De tweede verdieping bestaat momenteel uit een grote ruimte alsmede een praktische bergruimte. Op deze verdieping kunnen nog één of twee extra slaapkamers gerealiseerd worden. Kortom een huis met volop mogelijkheden! Daarnaast heeft de woning twee opritten waarvan één met camerabewakingen laadpaal en een fraaie, privacy biedende achtertuin met maar liefst twee terrasoverkappingen. Het geheel is gelegen in woonwijk Heivelden in Best. Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen zijn in de nabije omgeving gelegen. Ontdek zelf waarom dit dé woning van jouw dromen zou kunnen zijn en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Begane grond Overdekte entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de ruim opgezette hal welke is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de eetkamer, de keuken en de trapopgang naar de eerste verdieping. De eetkamer en de keuken zijn toegankelijk middels fraaie dubbele deuren. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De riante U-vormige leefruimte bestaat uit een eetkamer, de woonkamer en de keuken. De gehele leefruimte is voorzien van een fraaie PVC vloer. De eetkamer heeft een sfeervolle gashaard, een airconditioning en openslaande deuren welke toegang geven tot de achtertuin. De woonkamer is voorzien van spotjes in het plafond en openslaande tuindeuren. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig uitzicht op de tuin én voor veel daglichttoetreding in de leefruimte. De ruime leefkeuken van ca. 26 m² biedt voldoende ruimte voor een eettafel. Het keukenblok is in een L-vorm opgesteld en heeft eveneens een kastenwand. De keuken biedt voldoende opbergruimte, heeft een fraai werkblad, een spoelbak, een elektrische boiler, een praktische apothekerskast en diverse inbouwapparatuur, te weten: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven alsmede een koel-/vriescombinatie. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren welke toegang geven tot het overdekte terras alsmede de achtertuin. De volledig betegelde bijkeuken is bereikbaar via de keuken. Deze ruimte is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een Amerikaanse koel-/vriescombinatie en diverse opbergkastjes. Via deze ruimte is de praktische trapkast bereikbaar. Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot de voormalig garage welke is omgebouwd tot een slaap- en badkamer. Allereerst kom je in een garderoberuimte met grote vaste inbouwkasten voorzien van schuifdeuren. De slaapkamer heeft een afmeting van ca. 18 m² en is voorzien van een pvc vloer (ligt ook in de garderoberuimte) en airconditioning. De badkamer ensuite maakt het geheel compleet. Deze ruimte is volledig betegeld, voorzien van elektrische vloerverwarming, een douche met thermostaatkraan, wandcloset, wastafel alsmede een designradiator. Vanuit de slaapkamer is de tuin bereikbaar middels een loopdeur.

Eerste verdieping De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De overloop is voorzien van vloerbedekking en een praktische inbouwkast. Slaapkamer II is ca. 26 m² en heeft airconditioning. Slaapkamer III heeft een afmeting van ca. 15 m². Slaapkamer IV heeft een oppervlakte van ca. 10 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Volledig betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met thermostaatkraan, ligbad met mengkraan, 2 wastafels met spiegels en 2 zwevende opbergkasten. Ook de toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is er een wandcloset en fonteintje aanwezig.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Deze verdieping bestaat momenteel uit één grote ruimte alsmede een berg-/stookruimte. Hier kunnen nog één of twee extra slaapkamers gerealiseerd worden. Daglichttoetreding is aanwezig middels het kenmerkende ronde raam aan de voorzijde en de grote dakkapel aan de achterzijde van de woning. Ook hangt hier een airconditioning en zijn er 2 inbouwkasten. In de berg-/stookruimte is de C.V.-ketel opgesteld (Remeha Tzerra, 2021).

Tuin De volledig omheinde en privacy biedende achtertuin is gelegen op het noordwesten. De tuin is voorzien van diverse plantenborders, een beregeningsinstallatie, een tuinhuis, automatische LED verlichting en een achterom. Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven. De fraaie overkapping is voorzien van heaters, een lichtstraat, spotjes en een tv aansluiting. Achterin de tuin bevindt zich een lounge terras met overkapping en heater welke eveneens gebruikt zou kunnen worden als carport. Ook is er camerabewaking aanwezig.

Bijzonderheden - Royaal vrijstaand herenhuis gelegen op een fraai hoekperceel; - de woning is levensloopbestendig met slaap- én badkamer op de begane grond; - de woning heeft maar liefst 2 opritten waarvan er één is voorzien van een laadpaal en camerabewaking; - de begane grond is voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de slaapkamer. Ook de badkamer op de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming; - elke verdieping is voorzien van een airconditioning; - alarminstallatie en glasvezelaansluiting aanwezig; - de woning geniet van veel daglichttoetreding; - de openslaande tuindeuren zijn voorzien van een rolhor alsmede de loopdeur naar de achtertuin; - achtertuin met volop privacy en camerabewaking; - maar liefst 17 zonnepanelen; - energielabel A; - gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen zoals winkels, scholen, sportaccommodaties, het NS-station en uitvalswegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 235
Inhoud woonhuis 859

Overige

Perceel oppervlakte 492

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 235
Inhoud woonhuis 859

Overige

Perceel oppervlakte 492

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems