Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

FANTASTISCH APPARTEMENT IN HEIVELDEN!
Droom je van een instapklaar appartement op een rustige locatie, met alle voorzieningen binnen handbereik? Dit goed onderhouden 3-kamer appartement in het complex 'De Hofstede' biedt precies dat en meer. Ideaal voor tweepersoonshuishoudens, eenpersoonshuishoudens en senioren, dit appartement combineert comfort, moderniteit en duurzaamheid op een perfecte manier.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Gelegen in het rustige complex 'De Hofstede', met winkels en scholen in de nabije omgeving.
- Goed onderhouden 3-kamer appartement met een eigen terras.
- Gelegen op de begane grond met een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en een inpandige berging.
- Volledig geïsoleerd met energielabel A en voorzien van een cv-installatie uit 2023. Houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Keuken, vernieuwd in 2020, in een rechte opstelling.
- Snel beschikbaar voor de nieuwe eigenaar.

BEGANE GROND: INDELING EN INRICHTING
Bij binnenkomst in dit appartement betreed je een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot het terras, dat een verlengstuk van de leefruimte vormt en ideaal is voor buitenactiviteiten of een ontspannen moment in de zon.

De keuken, vernieuwd in 2020, in een rechte opstelling geplaatst, waardoor het gebruiksgemak en de efficiëntie zijn geoptimaliseerd.

De twee slaapkamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en extra meubilair. Beiden slaapkamers zijn voorzien van rolgordijnen. De badkamer is praktisch ingericht met een ligbad, douche, wastafel en voldoende opbergruimte. Daarnaast is er een apart toilet, wat extra gemak biedt.

Dit appartement heeft een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. De cv-installatie is in 2023 vernieuwd, wat zorgt voor een efficiënte verwarming van de woning. De houten kozijnen met dubbele beglazing dragen bij aan de isolatie en het comfort.

EXTRA’S EN LOCATIEVOORDELEN
Op het afgesloten parkeerterrein heb je je eigen parkeerplaats, en de inpandige berging op de begane grond biedt voldoende ruimte voor fietsen en extra opslag. De ligging in de wijk 'Heivelden' betekent dat je alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer gemakkelijk te voet kunt bereiken.

KERNPUNTEN VAN DE WONING IN 100 WOORDEN
Dit appartement op de begane grond in het rustige complex 'De Hofstede' is instapklaar en biedt een ideale mix van comfort en gemak. Met een eigen terras, parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein, en een inpandige berging, is dit de perfecte woning voor tweepersoonshuishoudens, eenpersoonshuishoudens en senioren. Volledig geïsoleerd met energielabel A, voorzien van een keuken uit 2020, en een nieuwe cv-installatie uit 2023. De ligging in Heivelden biedt een rustige woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Snel beschikbaar voor de nieuwe eigenaar.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek zelf het comfort en de gemakken die dit appartement te bieden heeft. Wacht niet te lang, want dit soort woningen zijn snel weg!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 279

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 279

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij