Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gewilde wijk Turfberg Zuid gelegen speels ingedeeld tweekamer appartement (1 slaapkamer) met zonnig balkon op het zuiden en een eigen berging.

Indeling

Begane grond: Centrale entree met brievenbussen en intercominstallatie. Nette hal met trapopgang en de lift. Individuele berging en gezamenlijke fietsenstalling. Achter het complex bevinden zich extra parkeerplaatsen.

Appartement (1e verdieping): Het appartement is bereikbaar middels de overdekte galerij aan de achterzijde van het complex. Binnenkomst in de hal met meterkast en de toiletruimte voorzien van closet en fonteintje. Vanuit de hal is eveneens de keuken en woonkamer bereikbaar. De dichte keuken in wandopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, voldoende bergruimte in de kasten, aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling van de elektrische boiler. Aangrenzend bevindt zich de praktische voorraadkast.

De woonkamer met laminaatvloer geniet veel lichtinval vanwege de grote raampartij aan de voorzijde met doorgang naar het op het zonnige zuiden gelegen balkon. Aan de woonkamer grenst de slaapkamer met badkamer. De licht betegelde badkamer is uitgerust met een douche en wastafel in meubel.

Bijzonderheden: • Gelegen op korte afstand van het centrum van Valkenswaard, met om de hoek een speelveld, basisschool De Grasspriet en wandelpark het Schaapsloopven. • Uitermate geschikt voor jongeren, starters, ouderen en alleenstaanden die opzoek zijn naar een appartement op loopafstand van diverse voorzieningen. • De servicekosten bedragen € 145,40,- per maand (exclusief een voorschot in de stookkosten). • Goede ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels openbaar vervoer (bus), het snelfietspad en de nieuwe N69.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 136

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 136

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars

Wooninfluencers

Laden..