Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze op een fijne plek in Dommelen gelegen geschakelde twee-onder-een-kap woning heeft een vrij uitzicht op het tegenover gelegen speelveldje. De woning is geheel gemoderniseerd een heeft een prettige indeling met 4 slaapkamers, een thuiswerkplek, luxe keukeninrichting en een aangebouwde overkapping met afsluitbare glaswand.

Indeling

Begane grond: Overdekte entree naar ontvangsthal met meterkast en toiletruimte (met wandcloset en fonteintje). De L-vormige woonkamer met echte houten planken vloer en sfeervolle gashaard (Dru) geniet veel lichtinval vanwege een grote raampartij en erker aan de voorzijde. Luxe open keuken met kastenwand en kookschiereiland voorzien van inductiekookplaat met afzuiging (BORA), vaatwasser, combi oven/magnetron, combi stoomoven/oven, koelkast en heetwaterkraan (Quooker). In de uitbouw aan de achterzijde is de eethoek gesitueerd met lichtstraat en schuifpui naar de tuin. Aangrenzend bevindt zich de bijkeuken met de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling cv.combiketel. Vanuit de bijkeuken is multifunctionele ruimte (voorheen garage) bereikbaar met een loopdeur naar de ruime oprit.

Tuin: De op het zonnige zuid westen gelegen achtertuin heeft een terras met elektrische luifel, plantenborder, gazon, een eigen achterom en een aangebouwde overkapping met afsluitbare glaswand. Deze ruimte is voorzien van elektra en een houtkachel waardoor het hele jaar door ideaal is als chillroom voor de kids. Het tweede deel van de overkapping wordt gebruikt als berging.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 2 ruime- en één wat kleinere slaapkamer(s) en de badkamer. De royale ouderslaapkamer aan de achterzijde beschikt over een airco-unit welke de gehele bovenverdieping lekker fris houdt in de zomermaanden. De strak afgewerkte badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel in badmeubel en een designradiator.

2e verdieping: Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met 4 dakramen, een kleine overloop met aangrenzend de 4e slaapkamer en een thuiswerkplek (mogelijkheid tot 5e slaapkamer) met bergruimte achter het knieschot.

Bijzonderheden: • Rustige ligging in Dommelen in de wijk De Beemden, op loopafstand van natuurgebied 't Heike, nabij winkelcentrum De Belleman, bushalte (richting Eindhoven) en een basisschool. • De nieuwe grenscorridor N69 brengt je vanuit Dommelen binnen 15 minuten naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus. • Multifunctionele ruimte op de begane grond. Goed te gebruiken als speelkamer of voor een beroep/hobby aan huis. • Energielabel C. Voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 561

Overige

Perceel oppervlakte 232

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 561

Overige

Perceel oppervlakte 232

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars