Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een ruime tuingerichte woonkamer, 4 slaapkamers van goed formaat en een diepe (15 meter) achtertuin met veel privacy; in dit huis kom je zowel binnen als buiten geen ruimte te kort. De ligging typeert zich als rustig en kindvriendelijk. Bovendien is winkelcentrum De Belleman letterlijk om de hoek waardoor je de auto voor een boodschap kunt laten staan.

Indeling

Begane grond

Ruime hal met toegang tot de berging, verder bevinden zich hier de meterkast en toiletruimte. Binnenkomst in woonkamer met aan de voorzijde de keuken (gerenoveerd in 2023) met vaatwasmachine, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap. De brede woonkamer heeft veel lichtinval en een deur naar de tuin met overdekt terras.

Eerste verdieping

Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Mede vanwege de breedte van het huis is ook de derde, kleinste slaapkamer prima van formaat. De badkamer aan de voorzijde heeft een ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping

Volwaardige zolderverdieping met vierde slaapkamer en een voorzolder met twee bergruimtes waarvan 1 in gebruik is als wasruimte met eveneens de opstelling van de cv-combiketel.

Tuin

Voortuin met berging en overkapping. Keurig aangelegde achtertuin op het westen met overdekt terras en een tweede overkapping achterin de tuin, hier bevindt zich eveneens een achterom.

Bijzonderheden

- Robuuste tussenwoning met veel ruimte - Energielabel B - Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing - Inpandig bereikbare berging aan de voorzijde - Kindvriendelijke ligging aan autoluw hofje met basisscholen op loopafstand. Verder een bushalte en winkelcentrum op loopafstand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 201

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 201

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars