Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een fijne plek in Dommelen gelegen vrijstaand woonhuis met inpandige garage, carport, dubbele oprit en grote tuin. De woning is recentelijk gemoderniseerd en heeft een prettige indeling met 4 slaapkamers en een extra kamer op de begane grond. Deze is bijvoorbeeld te gebruiken als speelkamer maar is ook heel bruikbaar voor beroep of hobby aan huis.

Begane grond: Overdekte entree naar grote ontvangsthal met trapopgang en toilet (met wandcloset en fontein). Woonkamer met visgraat PVC vloer, stucwerk, sfeervolle houtkachel en aan de achterzijde een schuifpui naar de tuin. Recentelijk gemoderniseerde-, luxe keuken met hoekopstelling en kastenwand. Schiereiland met inductiekookplaat en afzuigkap. De verdere apparatuur bestaat uit een koelkast, stoomoven, combi-oven en een geïntegreerde koffiemachine. Inpandige garage die naar de achterzijde breed uitloopt. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor het witgoed. Achter de garage bereik je de multifunctionele kamer met PVC vloer, stucwerk en openslaande deuren naar de tuin. Deze kamer is ideaal als speelkamer voor je kinderen maar ook super geschikt voor beroep of hobby aan huis. Omdat de witgoedaansluitingen dichtbij zijn is de kamer ook goed om te vormen tot slaapkamer met sanitaire ruimte op de begane grond.

Tuin: Lekker grote achtertuin met gazon, plantenborders, beregeningssysteem (met grondwaterpomp) en direct aan de woning een overdekt terras. Aan de zijkant bevindt zich de afsluitbare achterom naar een 2e oprit aan de rechterzijde van de woning (ook fijn als je een caravan of camper hebt). Linksachter in de tuin is in hout een mooie ruimte aangebouwd. Deze ruimte is verdeeld in een berging en een heerlijke tuinkamer die ook als chillroom voor de kids heel erg in trek zal zijn.

1e verdieping: Overloop naar 3 zeer ruime- en één wat kleinere slaapkamer(s). De wat gedateerde badkamer is ingericht met een ligbad (whirlpool), douche, 2e toilet en een badmeubel met wastafel.

Zolder: Middels vaste trap bereiken ruime bergzolder over de volle breedte van de woning.

Bijzonderheden: • Rustige ligging in Dommelen in de wijk De Beemden, op loopafstand van natuurgebied 't Heike, nabij w.c. De Belleman, bushalte (richting Eindhoven) en basisschool. • De nieuwe grenscorridor N69 brengt je vanuit Dommelen binnen 15 minuten naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus. • Energielabel A! Voorzien van dak-, muur-, en vloerisolatie en HR++ beglazing. • Multifunctionele ruimte op de begane grond. Ideale mogelijkheid voor slaapkamer op de begane grond, speelkamer of beroep/hobby aan huis. • Extra aanbouw met berging en tuinkamer annex chillroom.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 744

Overige

Perceel oppervlakte 502
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 744

Overige

Perceel oppervlakte 502
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars