Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een geweldig leuke woning is dit! Een vooroorlogse tussenwoning, compleet gemoderniseerd, met dakterras, kleine stadstuin en direct bij het gezellige centrum van Valkenswaard gelegen. Zodra je de woning binnenstapt voel je direct de sfeer en de fijne ruimtes, dus kom snel kijken.

INDELING:

Begane grond: Entree naar hal met meterkast en trapopgang. Uitermate sfeervolle woonkamer en-suite met houten vloer, stucwerk en verdiepte provisiekast. Aan de achterzijde gelegen keuken met gemoderniseerde inrichting in hoekopstelling welke is voorzien van een inductiekookplaat, headfree afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en close-in boiler. Portaal met toegang tot het toilet (met wandcloset en fontein) en deur naar de knusse stadstuin met achterom.

1e verdieping: Overloop naar 2 meer dan ruime slaapkamers en de compleet gemoderniseerde badkamer. De luxe badkamer is ingericht met een riante inloopdouche, 2e toilet, ligbad en mooi badmeubel met wastafel. Vanuit de overloop kom je tevens op het aan de achterzijde gelegen gezellige dakterras.

2e verdieping: Middels vaste trap te bereiken gigantische zolderverdieping. Het eerste wat opvalt is de enorme ruimte en mogelijkheden die deze verdieping je biedt. Het is vrij makkelijk de ruimte in te delen in 2 grote slaapkamers. Verder is de zolder volledig geïsoleerd, zit aan de voorzijde een dakkapel en bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en de c.v.-installatie.

Bijzonderheden: • Energielabel betreft een oud label. Woning is nadien grotendeels voorzien van HR++ glas, een nieuwe HR-combiketel en een nieuw dak (met folie en isolatie) • Fantastische ligging met het Frans van Best Park en de gezellige Statie aan de overzijde. Het dorpscentrum en de Markt liggen ook op loopafstand • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels de nieuwe N69 en het snelfietspad • In 2023 voorzien van een nieuw dak en nieuwe zinken dakgoten

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 459

Overige

Perceel oppervlakte 73

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 459

Overige

Perceel oppervlakte 73

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars