Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Cypressenstraat 25, Dorst

In het charmante en groene dorpje Dorst vindt u deze sfeervolle hoekwoning, gelegen in een hofje, perfect voor gezinnen en liefhebbers van natuur en rust. Cypressenstraat 25 biedt een harmonieuze combinatie van modern wooncomfort, ruimte en een prachtige ligging met tal van voorzieningen binnen handbereik.

INDELING

BEGANE GROND

WOONKAMER De woning heeft een onder architectuur gebouwde aanbouw waarin een nieuwe, lichte woonkamer is gecreëerd. Dankzij de glazen puien geniet u hier van veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en samen te komen met familie en vrienden.

SEMI-OPEN KEUKEN De semi-open keuken is modern en praktisch ingericht, voorzien van voldoende opbergruimte en alle benodigde inbouwapparatuur. Het open karakter zorgt voor een fijne verbinding met de eetkamer.

EETKAMER De aangrenzende eetkamer is ideaal voor gezellige diners en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. De open indeling met de keuken en woonkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

EERSTE VERDIEPING

SLAAPKAMER 1 De eerste ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en kasten. Deze kamer is een rustige plek om te ontspannen en tot rust te komen.

SLAAPKAMER 2 De tweede slaapkamer is eveneens ruim en kan dienen als kinderkamer, logeerkamer of werkkamer. Er is ook de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren op deze verdieping.

BADKAMER De badkamer is modern en compleet uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Een fijne ruimte voor uw dagelijkse routines.

TWEEDE VERDIEPING

SLAAPKAMER 3 Dankzij een dakkapel is er op de tweede verdieping een extra ruime slaapkamer gecreëerd. Deze kamer is licht en biedt veel mogelijkheden, zoals een slaapkamer, hobbyruimte of extra werkkamer.

TUIN

De woning beschikt over een fraai aangelegde tuin met een berging. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor gezellige barbecues met vrienden en familie.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

Cypressenstraat 25 is gelegen in het sfeervolle dorpje Dorst, omgeven door groen en natuur. Op korte afstand vindt u het prachtige bosgebied van Dorst, ideaal voor wandelingen, fietstochten en recreatie in de natuur.

Dorst biedt diverse basisvoorzieningen zoals scholen, een supermarkt, sportverenigingen en horecagelegenheden. Bovendien zijn de nabijgelegen steden Breda en Oosterhout eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, waar een nog breder scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen te vinden is.

KORTOM

Cypressenstraat 25 biedt een sfeervolle en moderne hoekwoning met een eigentijdse aanbouw, ruime en lichte kamers en een fraai aangelegde tuin. Met een nieuwe woonkamer, semi-open keuken, twee (mogelijkheid tot drie) ruime slaapkamers en een extra slaapkamer op de tweede verdieping, biedt deze woning alle ruimte en comfort voor een fijn gezinsleven. Gelegen in het groene dorpje Dorst, met tal van voorzieningen binnen handbereik, is deze woning een ideale plek om thuis te komen. Kom snel kijken en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 325

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 325

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda