Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op gewilde en rustige locatie in de wijk Naastenbest ligt deze ruime, zowel aan voor- als achterzijde uitgebouwde tussenwoning met berging. Voorzieningen en het centrum van Best en het NS-station zijn op korte afstand gelegen. Een ideale gezinswoning op een heerlijke plek!

Begane grond: Uitgebouwde entree aan de voorzijde van de woning. Ruime hal met tegelvloer (doorgelegd in leefruimte), garderoberuimte en toegang tot meterkast (met 7 groepen, krachtstroom, aardlekschakelaar, toegang tot kruipruimte en glasvezelaansluiting) en deels betegelde toiletruimte met wandtoilet, fonteintje en mechanische ventilatie. Woonruimte, bestaande uit eethoek aan voorzijde, keuken en zitkamer aan achterzijde. Deze hele ruimte is voorzien van vloerverwarming. Er is veel lichtinval, door de grote ramen en de lichtkoepel aan de achterzijde. Tevens voorzien van sfeervolle houtkachel. De keuken heeft een hoekopgestelde inrichting, bestaande uit aanrecht met onder- en bovenkasten, dubbele spoelbak, inductiekookplaat (hiervan werken 2 pitten niet) en een losse vaatwasser (deze kan worden overgenomen). Via een portaaltje aan de achterzijde is er toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en heeft een afmeting van ca. 12 m². Deze kamer is voorzien van laminaatvloer en een kastenwand. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde en heeft een afmeting van ca. 9 m². Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer, vast bureau en kastruimte. Slaapkamer 3 is gelegen aan achterzijde, met laminaatvloer, vast bureau en kastruimte. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 6 m². Compleet betegelde badkamer, door uitbouw extra ruim, voorzien van ligbad (whirlpool), inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel, wandtoilet en dakraam.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderverdieping, met dakkapel over de volledige breedte. Voorzolder met wasmachine-aansluiting en c.v.-ketel (Remeha Tzerra 2017). Slaapkamer met bergruimte achter knieschotten.

Tuin: De achtertuin is nagenoeg volledig betegeld met enkele plantenborders en ligt op het zonnige zuidwesten. De tuin is volledig omsloten en toegankelijk via een afsluitbare achterom. Er is een overkapte bergruimte met vliering en buitenkraantje alsmede een berging.

Bijzonderheden: - In 2014 zijn de pannen vernieuwd in is het dak na geïsoleerd. - Dakkapel vernieuwd in 2014 (kunststof). - De kozijnen aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn van kunststof. - Overal dubbel glas. - De ramen aan de gehele achterzijde van de woning zijn voorzien van screens. - Er is geen verwarming op de eerste verdieping. - De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk. - De woning is voorzien van 6 zonnepanelen welke ter overname worden aangeboden.

Volgens de branchebrede meetinstructie zijn de volgende maten van toepassing: Woonoppervlakte 106 m² Overige inpandige ruimte (zolder) 18 m² Externe bergruimte 9 m²

Ligging: De woning is gelegen in de wijk 'Naastenbest' in een rustige en verkeersarme straat met volop parkeergelegenheid. Het centrum van Best met o.a. NS-station en diverse voorzieningen (winkels, scholen, sportaccomodatie enz.) is op loopafstand gelegen. Tevens zijn de uitvalswegen rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) op korte afstand bereikbaar.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems