Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Familiehuis in Jaren '30 Stijl Stap binnen in deze prachtige karakteristieke vrijstaand-geschakelde woning, gelegen in de gewilde woonomgeving 'Schutboom' in Best. Deze charmante jaren '30 stijl woning met een woonoppervlakte van maar liefst 146 m² en een perceel van 308 m² biedt een perfecte mix van historisch karakter en modern comfort, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruim en sfeervol thuis. Een bezichtiging van dit huis is absoluut de moeite waard. Maak nu een afspraak en laat u verrassen door de unieke charme en de vele mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

Begane Grond: Gezelligheid en Comfort Bij aankomst parkeert u gemakkelijk op de oprit. U betreedt de woning via de hal, waar de tegelvloer in houtlook (met vloerverwarming) meteen een warme en gastvrije sfeer creëert. Vanuit de hal heeft u toegang tot de trapopgang, de meterkast, de toiletruimte en de royale woonkamer. De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een fonteintje. De woonkamer, met een indrukwekkende oppervlakte van bijna 45 m², wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Een sfeervolle erker aan de zijkant biedt extra ruimte en via de schuifpui bereikt u de zonnige achtertuin. De moderne keuken aan de voorzijde van het huis is geschikt voor elke kookliefhebber. De keuken is uitgerust met een combi-oven, koelkast, vriezer, quooker en spoelbak, terwijl het kookeiland beschikt over een inductiekookplaat en afzuigkap. De keuken biedt volop bergruimte door de diverse kasten en lades.

Eerste Verdieping: Ruimte voor Iedereen Op de eerste verdieping vindt u een overloop met een doorgelegde laminaatvloer, die toegang biedt tot drie slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een fonteintje. De eerste en tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, zijn respectievelijk ca. 11 m² en ca. 9 m² groot. De derde slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, heeft een oppervlakte van ca. 19 m². De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, een inloopdouche met glazen wand, een brede wastafel met twee kranen en een designradiator.

Tweede Verdieping: Veelzijdige Zolderruimte De vaste trap leidt naar de zolderetage, waar u een voorzolder/wasruimte vindt met een laminaatvloer, de opstelling van de c.v.-ketel (Intergas, 2015), een warmteterugwin-installatie, een Velux dakvenster, een wasmachine-aansluiting en een omvormer voor de zonnepanelen. Onder de kaphelling is er volop bergruimte. Op deze verdieping bevindt zich ook de vierde slaapkamer van ca. 12 m², voorzien van een laminaatvloer, een dakkapel, airconditioning en extra bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: Privacy en gezellig borrelen De netjes aangelegde voor-, zij- en achtertuin bieden veel privacy. De tuin is voorzien van kunstgras en betegeling, en is toegankelijk via een afsluitbare poort aan de zijkant. Hier vindt u ook een sfeervolle overkapping waar u heerlijk buiten kunt vertoeven.

Garage: Praktische Extra's Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de garage, bereikbaar via de oprit en een loopdeur vanuit de achtertuin. De garage is uitgerust met een elektrische deur, aansluitingen voor wasapparatuur en een wastafel met koud water.

Bijzonderheden: - Gebouwd in 2015, volledig geïsoleerd met houten kozijnen en HR++ beglazing. - Kunststof dakkapel op zolder geplaatst in 2021. - Airconditioning op de tweede verdieping. - 18 zonnepanelen geïnstalleerd in 2016. - Deels geïsoleerde garage. - Vloerverwarming op de gehele begane grond (m.u.v. toilet).

Ligging: Deze woning ligt in de gewilde en jonge woonomgeving 'Schutboom', nabij het centrum van Best. Het NS-station, winkels en scholen zijn op korte afstand gelegen. De uitvalswegen rondom Eindhoven zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de unieke charme en talloze mogelijkheden van dit prachtige huis!

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 308
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 308
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems