Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met een speelveld voor de deur is deze instapklare tussenwoning echt super leuk gelegen. Daarbij beschikt de woning over een moderne keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en een fijne tuin op het zuiden. Dus twijfel niet en kom snel kijken!

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal zijn eveneens de berging en de woonkamer bereikbaar. De praktische berging, met eigen doorgang naar buiten, is voorzien van de aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling c.v.-combiketel (Remeha 2014).

De ruime woonkamer, met veel lichtinval vanwege de grote raampartijen aan voor- en achterzijde, is afgewerkt met een massief houten plankenvloer en gestucte wanden. Vanuit de woonkamer is tevens de voorraadkast onder de trap bereikbaar. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken met moderne inrichting in wandopstelling (geplaatst in 2021) voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 3 ruim bemeten slaapkamers en de badkamer. De kamer aan de voorzijde geniet van het uitzicht over de voorgelegen speelweide. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen inbouwkast. De strak afgewerkte badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wandcloset en een wastafel met badmeubel.

Tuin: De onderhoudsvriendelijke achtertuin is volledig verhard met een overdekt terras, fietsenstalling en eigen achterom. Door de ligging op het zuiden kun je hier volop genieten van de zon.

Bijzonderheden: • Instapklaar! • Energielabel C! Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. • Ligging aan kindvriendelijke speelweide met op loopafstand basisschool de Beisterveld en het gezellige centrum van Bergeijk met horeca en winkels. • Middels de nieuwe 'Diepveldenweg' bereik je binnen 5 a 10 minuten de A67 met aansluiting tot Eindhoven, ASML en High Tech Campus.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 126

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 376

Overige

Perceel oppervlakte 126

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars