Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de gewilde wijk Molenakkers in Eersel, staat deze half vrijstaande woning met inpandige garage. In de afgelopen jaren is dit huis volledig opgeknapt, gemoderniseerd, toekomstbestendig gemaakt en van alle gemakken voorzien. Een prachtige woning waar de nieuwe bewoners weinig aan hoeven te doen. Airco’s die werken via de wifi en apps en alle kamers in huis zijn uitgerust met netwerkkabels. Veel privacy in een rustige en veilige lommerrijke omgeving. Nabij scholen, sport- en spel, natuurgebied, High Tech Campus en ASML. Tevens in de directe nabijheid van uitvalswegen o.a. de A67.

INDELING:

Begane grond:
De ontvangst gebeurt in een nette, lichte hal waar een prachtige tegelvloer de grond siert. De luxe uitstraling van de entree is ook doorgetrokken in het betegelde toilet met hangend closet en fonteintje. Ook zijn naast de geheel vernieuwde meterkast, de toegang naar de garage en de trapopgang naar de eerste verdieping te vinden in deze hal.
In het verlengde van de oprit en vast aan het woonhuis, bevindt zich de garage met openslaande deuren richting de oprit. Een zogenoemde inpandige garage, met uitgebreide voorzieningen die het woonhuis plezieren. In deze ruimte van ruim 21 m² is bijvoorbeeld een extra meterkast opgenomen met krachtstroom en extra groepen. Ook de units voor de Quooker en Cube, de aansluiting voor de wasmachine en droger, een smeerput en een loopdeur naar de tuin zijn in de garage te vinden.
Vanuit de hal is de stap naar de L-vormige woonkamer met licht beuken parketvloer verrassend. Een hele ruime kamer met grote raampartijen en verlaagd plafond met inbouwspots doemt op. De achterpui heeft een deur naar de achtertuin en het zitgedeelte is uitgerust met een sfeervolle Barbas houthaard met mechanische ventilatie.
Eind 2020 is deze woonkeuken volledig vernieuwd. De luxe keuken is helemaal op maat gemaakt en voorzien van een mooie tegelvloer en goede inbouwapparatuur. Zo beschikt de keuken over een Bosch vaatwasser, inductiekookplaat, hete lucht/stoomoven en aparte oven/combimagnetron. Deze apparaten zijn allemaal te bedienen via de Home Connect app en werken dus op de wifi. Vanwege de greeploze kasten en lades is -net als de vaatwasser- de Liebherr koelkast (met Bio Cool en Bio Fresh zones) een push-open model. Natuurlijk ontbreken in deze keuken een Quooker en Cube voor kokend, koud en bruisend water niet.

1e verdieping:
Net als de benedenverdieping, is ook deze verdieping voorzien van airco’s en er ligt -met uitzondering van de badkamer- een strakke, zachte lichtgrijze vloerbedekking. De Masterbedroom ligt aan de voorzijde van het huis, is ongeveer 19 m² groot en heeft een balkon met toegangsdeur. Het uitzicht van de kamer is voornamelijk groen door het mooie veld tegenover de woning.
Aan de achterzijde ligt een tweede slaapkamer van ongeveer 12,5 m² met mooi uitzicht op de achtertuin.
De kleinste slaapkamer (7 m²) op deze verdieping ligt, net als de Masterbedroom, aan de voorzijde en heeft hetzelfde groene uitzicht.
De luxe van dit woonhuis wordt doorgetrokken tot in de badkamer. In 2019 is de gehele badkamer gerenoveerd en ontbreekt het deze ruimte aan niets. Zo heeft het een hangend closet, een zeer luxe wastafel, een grote inloopdouche en zelfs een automatisch infraroodpaneel. De badkamer is volledig betegeld, heeft een openslaand raam en mechanische ventilatie.

2e verdieping:
De klim naar de bovenste verdieping gaat via een open, houten, vaste trap.
De voorzolder is opgedeeld in twee gedeeltes met elk een eigen functie. Aan de ene zijde bevinden zich de Remeha CV combi-ketel uit 2006 en de boiler. De CV ketel wordt niet veel gebruikt, omdat de huidige bewoners koelen en verwarmen door het gebruik van het aircosysteem.
Aan de andere kant van de voorzolder is vooral opbergruimte en hier is de mechanische ventilatie voor de badkamer geïnstalleerd.
De slaapkamer die op de zolder is gecreëerd, is groot. Mede dankzij de dakkapel. Hier werkt het verwarmen en koelen ook via de airco, maar een radiator is aanwezig en kan gebruikt worden. De eiken houten vloer is voorzien van een ondervloer.

Tuin:
Een werkelijk keurig aangelegde en onderhouden achtertuin wordt automatisch gemaaid door een robotmaaier en heeft sfeervolle verlichting bedienbaar met een app. De tuin bestaat uit gras, tegels, borders, bomen, een waterpunt en klimop. De houtopslag maakt de tuin compleet.
Voortuin:
De Hortensia Annabelle bloeit geweldig in het seizoen en maken de voortuin nog mooier. Dankzij het waterpunt in de voortuin zijn de bloemen en planten eenvoudig te verzorgen. Het grind, de borders en het sier-houtwerk zorgen voor een verzorgde tuin het gehele jaar door. De oprit is in 2021 opnieuw aangelegd, verzwaard en heeft ruimte gekregen voor een extra parkeerplek en een laadpaal (deze is eventueel ter overname).

BIJZONDERHEDEN:
• Het betreft een heerlijk, royaal woonhuis met inpandige garage en heerlijke achtertuin
• Luxe maatwerk keuken met uitstekende keukenapparatuur
• Gelegen aan een rustige, groene straat
• Sinds 2019 zijn veel ruimtes gerenoveerd en gemoderniseerd
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen oprit
• 14 zonnepanelen; geïnstalleerd in september 2021, nadat het energielabel (C) was
opgemaakt
• Veel apparatuur via Google Home of Home Connect App te bedienen
• Nabij centrum, scholen, openbaar vervoer, snelwegennetwerk, parken, ASML, High Tech
Campus, ziekenhuizen, Eindhoven Airport, Brainport, natuurgebieden

Wil je een bezichtiging?
Stuur een mail via Funda of bel direct met onze makelaar Dave van der Weide 06-42112414

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 339
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Luxe
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 601
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 339
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Luxe
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.