Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit woonhuis is met recht uniek en karakteristiek te noemen. Ook met weinig fantasie oogt deze woning als een klein kasteel. Dit valt direct op als je in alle rust de bijzondere architectuur in je opneemt. Niet voor niets is dit pand ooit als kandidaat aangewezen voor de gemeentelijke monumentenlijst. Deze hoekwoning met aanbouw en tuin beschikt over een kantoorruimte aan huis en is centraal gelegen in de Kerkstraat in Spekholzerheide nabij alle belangrijke voorzieningen en uitvalswegen. Zo ligt winkelcentrum Carboonplein op loopafstand en is zowel de A76, binnen- en buitenring binnen enkele autominuten bereikbaar. Het pand is in de loop der jaren grotendeels gerenoveerd en goed geïsoleerd (energielabel C).
Indeling >
Souterrain:
Ruimte I (4.37 x 1.71 m) voorzien van 3 Intergas HRE CV-ketels (2022, eigendom). De CV-ketels verdelen de woning in 3 zones. Hierdoor kan je elke zone met een eigen thermostaat bedienen. Ruimte II (4.37 x 3.46 m) voorzien van eenvoudig keukenblok en aansluiting voor de wasmachine.
Begane grond:
Entree, hal, meterkasten. De hal is voorzien van de oorspronkelijk tegelvloer die onlangs is ontdekt en grotendeels onbeschadigd weer in gebruik is genomen. Het authentieke trappenhuis en originele deuren maken de entree van deze woning compleet. In de tweede hal ligt een kleine bijkeuken en het gastentoilet.
Voor de ondernemers onder ons is aan de voorzijde van de woning een kantoorruimte (4.42 x 5.23 m) gelegen met een eigen entree, balie en houtkachel. Deze ruimte is ook heel fijn als je een woning zoekt waar je comfortabel kunt thuiswerken.
Het is echter ook mogelijk om hier een grote leefkeuken te creëren waardoor er meer ruimte wordt gerealiseerd in de aanbouw. Zie je het al voor je dat je hier in een luxe keuken met kookeiland en met een knapperend haardvuur op de achtergrond, je gasten een heerlijke maaltijd voorschotelt?
Aan de achterzijde van de woning is de aanbouw (4.52 x 6.46 m) gelegen. Hier is momenteel de woonkamer met moderne open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak en navolgende apparatuur: oven, gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser en koelkast. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en een schuifpui naar het terras. Het zadeldak heeft een ruimtelijk effect op de woonkamer en maakt de beleving uniek. De muren en het dak van de aanbouw zijn super goed geïsoleerd.
1ste verdieping:
Overloop. Multifunctionele ruimte (4.45 x 6.46 m) met balkon - die voor de renovatie van de aanbouw - in gebruik is geweest als woonkamer met open keuken. Een plan voor eenvoudige realisatie van een slaapkamer met badkamer en inloopkast is aanwezig en eventueel na overleg nog door de eigenaar uit te voeren. De aansluitingen inclusief 110 mm rioolaansluiting zijn in ieder geval reeds voorbereid. Bedenk eens hoe heerlijk je hier op een zonnige dag wakker kan worden met geopende balkondeuren en wapperende gordijnen!
2de verdieping:
Overloop. Dankzij het hoge balkenplafond oogt deze slaapkamer (3.62 x 4.75 m) ruim en bijzonder. Niets voor niets noemt de eigenaar dit de torenkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, tweede toilet en wastafel.
Buitenruimte >
Op de eerste verdieping kan je gedurende de gehele dag heerlijk genieten van de zon op het op het zuidoosten gelegen balkon (1.02 x 1.77 m). De grotendeels betegelde achtertuin oogt dankzij de grote vlinderstruik groen. De tuin is achterom bereikbaar en beschikt over een overkapping en een buitenberging (0.94 x 1.74 m).
Parkeervoorzieningen >
Parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.
Bijzonderheden >
-“One Of A Kind” woning met zeer bijzondere architectuur;
-Goed geïsoleerd (energielabel C);
-Vanaf 2020 grotendeels gerenoveerd inclusief leidingwerk;
-Kantoor aan huis of comfortabel thuiswerken mogelijk;
-CV installatie beschikt over 3 zones;
-Mogelijkheid om de koopsom deels in Bitcoin te betalen.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 581

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 581

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl