Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Sfeervolle tussenwoning op een mooie, rustige locatie in de geliefde Maastrichtse woonwijk "Amby". Dit keurige woonhuis stamt uit 1949 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 80m². Het object beschikt onder andere over een ruime doorzonwoonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, bergzolder met vlizotrap, provisiekelder en een diepe achtertuin met 2 stenen bergingen en een achteringang. Tevens zijn er 9 zonnepanelen en heeft de woning een energielabel B. De woning is rustig gelegen op een perceel van 160m² aan de Longinastraat 34, in de gewilde Maastrichtse woonwijk "Amby". Voeg bij dit alles de gunstige ligging t.o.v. diverse winkelvoorzieningen, horeca, wandel- en fietsgebieden, openbaar vervoer, uitvalswegen richting stadscentrum Maastricht en autosnelwegen en deze locatie biedt u voor nu en voor de toekomst en prettig woon- en leefklimaat.

INDELING:

Kelder:
Vanuit de hal te bereiken, uit mergelsteen opgetrokken provisiekelder (ca. 7m²) me een gemiddelde stahoogte van ca. 1,85m. Tevens is vanuit de kelder toegang tot de kruipruimte onder de woonkamer.

Begane Grond:
Entree/hal met meterkast 8 automatische groepen, 2 aardlekschakelaars, extra groep t.b.v. zonnepanelen en slimme meters), toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer en de keuken. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een staand closet, fonteintje en een radiator. Sfeervolle doorzonwoonkamer (ca. 24m²) voorzien van een fraaie laminaatvloer. Aan de voorzijde van de woonkamer is het eetgedeelte gesitueerd en aan de achterzijde het zitgedeelte. Gesloten keuken (ca. 6m²) met tegelvloer en keukeninstallatie in rechte opstelling voorzien van boven- en onderkasten en de navolgende apparatuur: spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap. (overige apparatuur gaat mee naar nieuwe huis. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste Verdieping:
Overloop met met muurkast en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers (respectievelijk ca. 12, 12 en 4m²) zijn voorzien van keurige laminaatvloeren en kunststof kozijnen met isolerende HR++ beglazing. Nette, geheel betegelde badkamer (ca. 2m²) voorzien douche, vaste wastafel en een medicijnkastje.

Zolder:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder (vloeroppervlakte ca. 26m²) met een nokhoogte van ca. 1,25m. Deze zolderverdieping beschikt over een houten verdiepingsvloer en is uitsluitend als bergruimte te gebruiken. De zolder is geheel geïsoleerd. Tevens bevinden zich hier de opstelling van de Cv-ketel (merk: Intergas HRE, huur & bouwjaar 2019) en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin:
Fijne en diepe achtertuin (ca. 19,5m x ca. 5,5m = ca. 107m²) gesitueerd op het noorden. De tuin met diverse niveauverschillen is deels betegeld en beschikt over een stukje gazon, meerdere terrasjes, 2 stenen bergingen (ca. 5,5 en 5,5m²) en een overdekte fietsenberging (ca. 5m²). Aan de achterzijde bevindt zich een achteringang.

Extra Bijzonderheden:
- Sfeervolle tussenwoning op een rustige locatie in Amby;
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping;
- Nette keuken + badkamer aanwezig;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Voorzien van dakisolatie (2010);
- Cv-ketel (merk: Intergas HRE, huur & bouwjaar 2019); € 28,95 huurkosten per maand;
- Energielabel B, geldig tot 02-09-2034;
- 9 zonnepanelen aanwezig, geplaatst in 2020;
- Moderne groepenkast aanwezig;
- Fijne en diepe achtertuin met achterom, 2 bergingen + overdekte fietsenstalling;
- Bergzolder te bereiken met vlizotrap;
- Voldoende gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur, in de straat en in de directe omgeving;
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Omgeving:
Amby ligt in het Noordoosten van Maastricht en is omgeven door groen. Amby heeft een eigen winkelcentrum met alle wenselijke voorzieningen, diverse horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Dit alles maakt Amby een aantrekkelijke thuisbasis. De wijk is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Heerlen, Valkenburg, Luik of het Heuvelland zijn eveneens snel en eenvoudig te bereiken. En op de fiets bent u zo in hartje Maastricht!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 107.25
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 158
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 24
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 107.25
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 158
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 24
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.