Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Luxe, eigentijds, uniek in zijn soort en met liefde ontworpen stadswoning met balkon, sauna en parkeerplaats in de binnenstad van Maastricht!

Bent u op zoek naar een stijlvolle woning in het hart van Maastricht? Dan is deze unieke stadswoning precies wat u zoekt! Met een perfecte ligging in het bruisende centrum en diverse luxe voorzieningen, biedt deze woning u comfort en gemak op een toplocatie.

Begane grond
Entree/hal met meterkast, fonteintje en prachtige wenteltrap welke voorzien is van inbouwspots en natuurlijk licht. Vanuit de hal is een separaat wandcloset bereikbaar en is er toegang naar slaapkamer 1 (20m²) met mooie pvc vloer, wastafel, inloopdouche, sauna (4m²) en walk-in-closet (4m²). De grote raampartijen tot aan de grond zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Vanuit de slaapkamer is er directe toegang tot de geheel betegelde inloopdouche, luxe sauna met elektrische verwarmingsfunctie en naastgelegen walk-in-closet. Er bestaat de mogelijkheid om van de walk-in-closet een aparte studeer/werkkamer te maken.

Eerste verdieping
Via de stijlvolle wenteltrap loop je naar de eerste verdieping. Woonkamer met originele houten plankenvloer, sfeervolle elektrische haard en 17de eeuwse originele schouw. De grote open keuken met composiet aanrechtblad is voorzien van inrichting en (inbouw)apparatuur grotendeels van het merk Boretti, te weten: 5-pits gasfornuis met afzuigkap, vrijstaande Amerikaanse koelkast met vriezer, combi-oven, vaatwasser, spoelbak en meerdere opbergmogelijkheden. De combinatie van de strakke witte keuken en de houten wand en plafond geven de ruimte een speelse uitstraling. Vanuit de keuken is er directe toegang tot het maanvormige balkon alwaar men kan genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Tweede verdieping
De stijlvolle wenteltrap vervolgt zijn weg naar de tweede verdieping. Op deze verdieping is de was-/c.v. ruimte aanwezig en de 2de slaapkamer. Slaapkamer 2 (26m²), is thans in gebruik als multifunctionele ruimte welke voor meerdere doeleinden gebruikt en ingericht kan worden, voorzien van vloerbedekking en veel lichtinval door 3 grote raampartijen. Aan de achterzijde van deze verdieping is nog een berging (5m²) gerealiseerd.

Extra informatie
- Winkels, cafés, restaurants en culturele bezienswaardigheden bevinden zich op korte loopafstand van de stadswoning;
- De stadswoning beschikt over een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage;
- Separate berging aanwezig in het appartementencomplex;
- De stadswoning is hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail;
- In de stadswoning heeft een architect gewoond die voor de inrichting van deze woning een kajuit wilde nastreven (vandaar deze indeling);
- Originele 17de eeuwse schouw aanwezig;
- Op de begane grond is de whirlpool weggehaald; het leidingwerk ligt er nog;
- Verwarming en warm water wordt verkregen middels combiketel (Vaillaint eco Tec plus; bj. 2023; eigendom);
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
- De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een pvc vloer; de woonkamer van een originele houten plankenvloer en de slaapkamer op de tweede verdieping heeft vloerbedekking.
- Definitief energielabel 'B';
- De servicekosten bedragen € 86,34 per maand. Dit is inclusief verzekeringen en reservering groot onderhoud.
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene informatie:
Deze stadswoning is gelegen in de historische binnenstad van Maastricht, direct naast het Vrijthof, met uitstekende voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, universiteit/hogeschool en recreatie in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid t.o.v. de uitvalswegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 384
Aantal verdiepingen 3

Overige

Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak leisteen
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 384
Aantal verdiepingen 3

Overige

Sauna Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak leisteen
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 35
Garage inpandig Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.