Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze prachtige jaren '30 woning, gelegen in het centrum van Blerick. De authentieke details, zoals hoge plafonds, originele glas-in-loodramen en sierlijke lijstwerken, maken van deze woning een echte blikvanger. Met vijf slaapkamers is dit huis perfect voor een groot gezin, of voor wie behoefte heeft aan extra ruimte voor werk of hobby’s. Daarnaast biedt de praktijkruimte aan huis een unieke kans voor zelfstandige ondernemers of mensen die op zoek zijn naar een rustige werkplek. De liefdevolle zorg van de vorige bewoners is zichtbaar in de aandacht voor detail en het onderhoud van de woning. Volgende week komt deze woning online, maar nu al nieuwsgierig? Maak een afspraak met ons!

Indeling

Kelder:
Er zijn maar liefst 4 ruimtes (in totaal ca. 28,5m2) met stahoogte voor divers gebruik aanwezig. Momenteel is er een provisieruimte, een kluskelder en een derde ruimte met witgoedopstelling en cv-opstelling. Een leuk detail is dat er een waskoker aanwezig waar vanuit zowel de badkamer als de keuken de was naar beneden meteen in de wasmand gedeponeerd kan worden.

Begane grond:
Enkele traptreden omhoog en u wordt verwelkomd door een statige deur in een met originele details behouden hal. Binnenkomend in de woonkamer vallen meteen de hoge plafonds en de houten visgraatvloer met ingelegde rand op. De ruimte (ca. 50m2) is op elegante wijze ingedeeld met een voorkamer, eetgedeelte en een zithoek. De voorkamer biedt een knusse sfeer en is een heerlijk rustige zit-/ leeshoek. Aangrenzend is het eetgedeelte gelegen met fraaie openslaande deuren, die naar het zonnige terrasje met uitzicht over het ‘Lambertusplein’ leiden.
In het midden van de kamer is rondom de houthaard de royale zithoek gecreëerd met grote tuindeuren die uitkomen op de tuin. De verdekt opgestelde keuken (ca. 13,5m2) biedt niet alleen een praktische kookruimte (met o.a. 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, koelkast en afzuigkap), maar biedt ook ruimte aan een eettafel met uitzicht over de tuin.

Eerste verdieping:
De fraaie houten trappartij met een met timmermansoog vervaardigde balustrade en ‘Venloosche’ gebrandschilderde raampartijen brengt u naar een ruime overloop die toegang biedt tot een drietal slaapkamers (ca. 13,5m2, 13,5m2 en 10m2), een separaat toilet en een badkamer (ca. 7m2). De gehele verdieping is aangekleed met vloerbedekking, houten paneeldeuren, diverse muurkasten en wastafels. De badkamer is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met een ligbad, douchecabine, een wastafel met meubel en een waskoker waar de vuile was meteen in de kelder uit komt.

Tweede verdieping:
Deze verdieping biedt ruimte aan nog eens een drietal kamers (ca. 20m2, ca. 9m2 en 3m2). Iedere kamer wordt middels originele ramen voorzien van daglicht. Een van de slaapkamers heeft een hoogte tot aan de nok van het dak en heeft een bergvliering (ca. 13m2). Het kleinste kamertje doet momenteel dienst als een kastenkamer en heeft zelfs hier leuke details als een glas-in-lood-raam en een geheime ruimte...

Tuin:
De gezellige en met bloemen aangelegde achtertuin heeft een extra verrassing: toegang tot een eigen praktijkruimte. Deze ruimte met eigen ingang middels de oprit biedt de mogelijkheid om wonen en werk / hobby te combineren op eigen terrein. Dit op zichzelf staande gebouw is uitgerust met een tweetal kamers (ca. 16m2 en 8m2), een eenvoudig keukenblok, verwarming en een separate sanitaire ruimte. Kortom: een veelzijdige ruimte geschikt voor kantoor aan huis of het beoefenen van een hobby!

Enkele algemene wetenswaardigheden van de woning:
- De cv-ketel is van het bouwjaar 2007 (Nefit), is elk jaar onderhouden, heeft diverse nieuwe
onderdelen en wordt in eigendom overgedragen aan de nieuwe bewoner(s);
- De kozijnen zijn vervaardigd van hout en grotendeels voorzien van dubbele beglazing en
handmatig te bedienen rolluiken;
- De glas-in-lood-ramen zijn voorzien van een voorzetraam;
- De woning heeft energielabel E;
- De straat is een ‘eenrichtingsstraat’ rondom het ‘Lambertusplein’ van Blerick.

Ligging en omgeving:
Uw nieuwe thuis bevindt zich in een gezellige woonbuurt in het centrum van Blerick met alle nodige voorzieningen binnen handbereik: supermarkt, winkelvoorzieningen, basisschool, wandelgebied langs de Maas, station en bushaltes liggen op loopafstand. De Duitse grens en diverse uitvalswegen (A73 & A67) liggen op nog geen 5 minuten rijden. Het centrum van Venlo is eveneens op loopafstand (10 minuten) te bereiken en biedt alle soorten winkels, musea, gezellige terrasjes en cultuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 218
Inhoud woonhuis 942.5
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Energielabel E
Perceel oppervlakte 270
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 41.5
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 218
Inhoud woonhuis 942.5
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Energielabel E
Perceel oppervlakte 270
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 41.5
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop