Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met plezier bieden wij deze gemoderniseerde sfeervolle jaren ’30 tussenwoning aan: klaar voor nieuwe bewoners! Dit karakteristieke huis met o.a. 4 slaapkamers, grote uitbouw, diepe achtertuin en een vrije achterom hoopt binnenkort nieuwe eigenaren te mogen verwelkomen! Bent u op zoek naar een woning met jaren ’30 details en in het centrum van Blerick gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is dit wat u zoekt! Graag nodigen wij u van harte uit om deze woning te komen bekijken!

Indeling

Kelder:
Deze woning beschikt over een met stahoogte, droge, praktische provisieruimte (ca. 9,5m2): ideaal voor het bergen van voorraad.

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een uitnodigende hal met authentieke tegelvloer. Hier vindt u naast het toilet, de toegang naar de kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het kleinste kamertje van het huis is uitgerust met een staand closet en natuurlijke ventilatie. Binnenkomend in de woonkamer (ca. 24,5m2) valt meteen de zithoek met het grote raam en de industriële stalen schuifdeuren (2021) naar de aanbouw op. In de aanbouw aan de achterzijde is er een ruime eetkamer (ca. 20,5m2) gecreëerd waar een grote eettafel met uitzicht over de tuin centraal staat. Deze plek staat in open verbinding naar de verdekt opgestelde keuken (ca. 6,5m2). Deze gerenoveerde keuken (2021) is uitgerust met een natuurstenen aanrechtblad, designradiator en diverse moderne inbouwapparatuur met o.a. een vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, combi-oven/magnetron, koelkast en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Een houten trap brengt ons naar een overloop met een over de gehele verdieping gelegen laminaatvloer. De kenmerkende paneeldeuren verraden een drietal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers (ca. 11,5m2, ca. 11m2 en ca. 7m2) zijn elk voorzien van een grote raampartij en bieden diverse mogelijkheden voor een persoonlijke inrichting. De badkamer (ca. 5,5m2) is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met een douchecabine, hangcloset en een dubbele wastafel met meubel. Op zomerse dagen worden de ruimtes aangenaam verkoeld door de plaatsing van een airco (2020) in het trappenhuis op de overloop. Via een vaste trap naar...

Tweede verdieping:
Deze veelzijdige ruimte (ca. 20m2) is momenteel ingericht als een vierde kamer met cv-opstelling en witgoedaansluiting. Deze ruimte kan perfect dienen als extra slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. Het grote oppervlakte wordt optimaal benut dankzij diverse ingebouwde bergkasten. De dakkapel en het Velux raam zorgen voor een natuurlijke lichtinval.

Achtertuin:
Deze diepe achtertuin met zuidoostelijke oriëntatie is een uniek stukje groen midden in het centrum van Blerick. Het hele jaar door kan er van het buitenleven worden genoten onder een comfortabele overkapping (ca. 13,5m2) aan huis. Bomen en een begroeide pergola zorgen daarnaast nog voor een extra beetje privacy. De tuin heeft een subtiel hoogteverschil wat een speelse dimensie toevoegt en een dynamische indeling creëert. Achterin de tuin gelegen bevindt zich een praktische berging (ca. 12m2) die extra opbergruimte voor tuinspullen, gereedschap of andere benodigdheden biedt. Een handige vrije achterom completeert de tuin en geeft u gemakkelijk toegang tot uw tuin vanaf de voorzijde van het huis.

Enkele algemene wetenswaardigheden van de woning:
- De cv-ketel is van het bouwjaar 2021 (Nefit), is elk jaar onderhouden en wordt in eigendom
overgedragen aan de nieuwe bewoner(s);
- De kozijnen zijn grotendeels vervaardigd van kunststof en voorzien van dubbele beglazing en
handmatig te bedienen rolluiken;
- De glas-in-lood-ramen zijn voorzien van een voorzetraam;
- De boeiboorden aan de achterzijde van het huis zijn in 2022 vervangen;
- De kozijnen aan de voorzijde van de woning zijn in 2021 ‘gewrapped’;
- De woning heeft energielabel E;
- De straat is een ‘eenrichtingsstraat’ richting het ‘Lambertusplein’ van Blerick.

Ligging en omgeving:
Uw nieuwe thuis bevindt zich in een gezellige woonbuurt in het centrum van Blerick met alle nodige voorzieningen binnen handbereik: supermarkt, winkelvoorzieningen, basisschool, wandelgebied langs de Maas, station en bushaltes liggen op loopafstand. De Duitse grens en diverse uitvalswegen (A73 & A67) liggen op nog geen 5 minuten rijden. Het centrum van Venlo is eveneens op loopafstand (10 minuten) te bereiken en biedt alle soorten winkels, musea, gezellige terrasjes en cultuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 503.5
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Energielabel E
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 286
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 24.5
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 503.5
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Energielabel E
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 286
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 24.5
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop