Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in het prachtige, rustige dorp Hunsel, waar dit ruime en stijlvolle woonhuis wacht op een nieuw gezin dat verlangt naar meer ruimte. Deze woning biedt volop comfort en luxe. Van een royale woonkamer met sfeervolle gashaard tot een privacyvolle achtertuin met een terrasoverkapping; hier vind je alles wat je zoekt. Ervaar de charme en het gemak van het landelijk leven met alle voordelen van moderne voorzieningen!

BELANGRIJKE HIGHLIGHTS

Ruime woonkamer: voorzien van een houten vloer, zithoek met sfeervolle gashaard en een ruime eethoek.
Ruime dichte keuken: uitgerust met een vaatwasser, koelkast, gaspit(1) en inductiekookplaat en afzuigkap.
Complete, lichte badkamer: met inloopdouche, wastafel en toilet.
Drie ruime slaapkamers: inclusief een walk-in closet.
Privacyvolle achtertuin: met ruime terrasoverkapping met lichtstraat en diverse vaste beplanting.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit prachtige woonhuis en ervaar direct de warmte en gezelligheid die het uitstraalt. Met een woonoppervlakte van 121 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 429 vierkante meter, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De ruime woonkamer, afgewerkt met een elegante houten vloer, nodigt uit tot ontspannen avonden bij de sfeervolle gashaard. Hier is ook een royale eethoek te vinden, perfect om samen met het gezin te dineren of gasten te ontvangen.

De keuken is een paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, gaspit(1), inductiekookplaat en afzuigkap. Het biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en tegelijkertijd te genieten van het uitzicht op de groene tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een walk-in closet. Elke kamer is licht en ruim, wat zorgt voor een prettige en rustige slaapomgeving. De complete, lichte badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet, en straalt luxe en comfort uit.

De zuidwestelijk gelegen tuin is een oase van rust en privacy. Met een ruime terrasoverkapping met lichtstraat en diverse vaste beplanting, vormt deze tuin de perfecte plek voor zomerse barbecues, ontspannende middagen in de zon of gezellige avonden onder de sterrenhemel. De vrije ligging aan de achterzijde zorgt voor extra rust en privacy.

Daarnaast beschikt deze woning over een inpandige garage met carport, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid en extra opslagruimte. De aanwezigheid van vijf zonnepanelen zorgt ervoor dat je kunt genieten van lagere energiekosten en bijdraagt aan een duurzamer milieu.

Met al deze voorzieningen en de serene ligging in Hunsel, is dit huis dé perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging om deze unieke woning zelf te ervaren!

EXTRA KENMERKEN

Naast de al genoemde highlights, beschikt deze woning over een inpandige garage met carport, een vrije ligging aan de achterzijde en vijf zonnepanelen. Deze extra kenmerken dragen bij aan het comfort en de duurzaamheid van het huis, waardoor het een nog aantrekkelijkere keuze wordt voor potentiële kopers.

SAMENVATTING HIGHLIGHTS

Deze woning in Hunsel biedt tal van hoogtepunten die het tot een perfecte keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. De ruime woonkamer met houten vloer, sfeervolle gashaard en royale eethoek vormen het hart van het huis. De moderne keuken is volledig uitgerust en biedt alle gemakken die je nodig hebt. De drie ruime slaapkamers en de walk-in closet zorgen voor voldoende opbergruimte en comfort. De privacyvolle achtertuin met terrasoverkapping biedt een ideale plek voor ontspanning en gezelligheid. Tot slot zorgen de inpandige garage, carport en vijf zonnepanelen voor extra gemak en duurzaamheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 429
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 544

Overige

Perceel oppervlakte 429
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert