Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Ben je op zoek naar een oase van rust en ruimte, met een vleugje luxe? Dan is dit prachtige onderhoudsarme woonhuis in de autoluwe straat van Geelenveld 11 jouw droomplek! Met een uitstekende verbinding naar zowel Weert als Roermond, biedt deze locatie het beste van twee werelden: serene rust en gemak. De moderne afwerking en de royale opzet maken dit huis perfect voor gezinnen en liefhebbers van comfort. Laat je verrassen door de ruime indeling, de luxe voorzieningen en de privacyvolle tuin op het zuidoosten.

HIGHLIGHTS

Moderne ruime woonkamer: Uitgevoerd met een stijlvolle siergrindvloer en strakke wanden.
Luxe keuken: Voorzien van een spoeleiland en hoogwaardige inbouwapparatuur.
Complete moderne badkamer: Inclusief ligbad, inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel.
Masterbedroom met inbouwkast: Plus twee andere slaapkamers en een extra vierde kamer op de zolderverdieping.
Privacyvolle onder architectuur achtertuin: Georiënteerd op het zuidoosten, aangelegd met diverse terrassen, een gazon en een vijverpartij.
Energielabel B: Duurzaam en energiezuinig met 12 zonnepanelen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in dit schitterende woonhuis, gelegen in een autoluwe straat waar rust en ruimte centraal staan. Bij binnenkomst betreed je een hal die je direct een gevoel van thuiskomen geeft. De moderne gietvloer, die doorloopt naar de ruime woonkamer, combineert perfect met de strakke, witte wanden. 

De luxe keuken is een waar paradijs voor culinaire liefhebbers. Het spoeleiland is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een praktische toevoeging. Het is makkelijk koken met de hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven en een vaatwasser. Stel je voor: een heerlijke maaltijd bereiden terwijl vrienden en familie aan de bar van het spoeleiland gezellig kletsen en genieten van een glas wijn.

De badkamer is een oase van luxe en ontspanning. Na een lange dag kun je heerlijk tot rust komen in het ligbad, of kies voor een verkwikkende douche in de ruime inloopdouche. De dubbele wastafelmeubel biedt voldoende ruimte, zodat iedereen zijn eigen plek heeft. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je nooit koude voeten hebt, zelfs niet in de winter.

De masterbedroom is royaal opgezet en beschikt over een stijlvolle inbouwkast. De twee andere slaapkamers zijn perfect voor kinderen of kunnen dienen als kantoor- of hobbyruimte. En als kers op de taart is er nog een extra kamer op de zolderverdieping, ideaal voor logees of als extra opslagruimte.

De tuin is een paradijs op zich. Op het zuidoosten gelegen, geniet je hier de hele dag van de zon. De verschillende terrassen bieden altijd een plekje in de zon of schaduw, afhankelijk van je voorkeur. Het gazon is perfect voor kinderen om op te spelen, en de vijverpartij voegt een vleugje natuur en sereniteit toe aan de tuin. Hier kun je écht ontspannen en genieten van de rust om je heen.

De woning heeft energielabel B en is voorzien van 12 zonnepanelen, waardoor het energieverbruik laag blijft. Daarnaast is de woning uitgerust met airconditioning, zodat je ook tijdens warme zomerdagen kunt genieten van een aangename binnentemperatuur. De inpandige garage biedt voldoende ruimte voor een auto en extra opslag.

Klinkt dit als jouw droomhuis? Twijfel niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS UITGEBREID

De moderne en ruime woonkamer is voorzien van een stijlvolle siergrindvloer en strakke wanden, wat zorgt voor een luxueuze en moderne uitstraling. De luxe keuken is uitgerust met een spoeleiland en hoogwaardige inbouwapparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. De complete moderne badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafelmeubel, perfect voor comfort en ontspanning. De masterbedroom met inbouwkast biedt veel opbergruimte en er zijn twee andere slaapkamers en een extra kamer op de zolderverdieping, ideaal voor atelier of een thuiskantoor. De privacyvolle achtertuin op het zuidoosten is voorzien van diverse terrassen, een gazon en een vijverpartij, perfect voor buitenentertainment en ontspanning..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 839

Overige

Perceel oppervlakte 666
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 839

Overige

Perceel oppervlakte 666
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert